Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'laži trbuhozboraca'
Povratak na članak

Plenković: Vlada ne vrši pritisak na novinare, to su nebuloze

Premijer je naglasio kako je još sinoć ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću rekao da podnese jedno izvješće kako bi vidjeli o čemu se tu sve skupa radi, jer u eteru postoji velik broj informacija te je svima u interesu vidjeti što je bit cijele te priče.

Komentari 6

Avatar speak_loud
speak_loud
21:11 17.09.2019.

Čim se krivo pogleda ljevičara to je odmah skandal.

VL
BE
Beitsche1
22:05 17.09.2019.

Samo novinari ne idu u inozemstvo trazit posla. Toliko im je Lose.

VL
RI
rimac444
23:06 17.09.2019.

Plenković je vitez u prljavoj političkoj areni. Svojim pa i hrvatskim neprijateljima vraća u rukavicama umjesto sa đonom, prljavo kao slučajni i slična bagra.

VL
TO
Toni66
21:26 17.09.2019.

Jeste ikada vidjeli kad uhvate nekog kriminalca pronevjeritelja lopinu da on kaže ja ja sam teški kriminalac ... A ovo je odavno poznato zaista ste u pravu tu nema sumnje to je sve istina ja priznajem sve pa i štoi što god još zaželite Toga nema u politici ..Ali ima na sudu to svi odavno znamo toga ima i te kako evo davno super poznatog slučaja svi ga znamo i predobro ali nismo svjesni jer je to tako što je moguće smo uz pomoč "zakona" . i majstora koji to kreiraju ... Tako da nema presude političke nego krivica dokazana na osnovu iskrenih svjedoka ..Da da sve istina mismo stalno smo krali i sve Sanaderu dali jedinoj budali ! Jeste snimili što od toga ne kako da specijalan policija koja ga čuva pazi ništa ne vidi ne zna ne reče ne svjedoči i nema pojma o ničemu niti bilo koja druga kontrola. Isto kao i Strašni državni udari Dr. Snadera i teška ratna profiterstva niko da to svjedoči sada ili to zna samo vlada ? Kosorica *?

VL
CR
CroZrakomlatNo1
21:20 17.09.2019.

Molim vas ljudi, uz Bozju pomoc, nemojte kritizirat HDZa ni na na HDZ listu! Srecom to mozemo na VL....ali ne previse i u razumno kulturnim granicama! Moramo bit model za učenje demokracije Euro javnosti - jeli tako sujica?

VL
ZI
zip123
21:35 17.09.2019.

Ne,uopce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.