Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Plenković udario u Živi zid, oporavak će trajati iduće četiri godine

Tri su glavne zadaće sadašnje vlasti koje mora izvršiti ako doista radi za hrvatske interese, a to su vraćanje u hrvatsko vlasništvo bar polovice banaka i velikih državnih tvrtki i slamanje uvoznog lobija

Komentari 3

DU
Deleted user
22:15 20.01.2017.

Živi organizmi se mijenjaju i prilagođavaju. Dok je tako, dok su sposobno za to su živi! Kada organizam nema sposobnost prilagodbe nastaje bolest i u krjnjem slučaju smrt. Tako je i s društvom. Niti nam treba srednjevjekovna Hrvatska, niti srednjovjekovna Europa, a ponajmanje Balkan. Živimo u 21. stoljeću, fala Bogu. Za neke je to jako traumatično, više bi im odgovarao srednji vijek. Ono podosta rade na implementaciji srednjeg vijeka u sadašnju kulturu. Štoviše, to retro putovanje zovu vizijama!

VL
Avatar Rinzaj
Rinzaj
20:29 20.01.2017.

Plenković uza sve to i moralno pozvao na osnivaća HDZ-a Franju Tuđmana, koji je od početka bio za približavanje Europskim vrijednostima i civilizaciji, odnosno za udaljavanje od Balkana (a tko nije bio tada), ali Tuđman je izvan svake razumne sumnje bio uvjereni hrvatski suverenita i kad bi danas djelovao na političkoj sceni, njegovi bi stavovi sasvim sigurno bili bliži Orbanu nego Plenkoviću...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.