Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Berlinski proces
Povratak na članak

Plenković: U svibnju ćemo organizirati summit zemalja EU-a i jugoistoka Europe

"Imamo političku i predvodničku ulogu da pokušamo pomiriti dva osjećaja koji trenutačno postoje i na jedan realan i trezven način vidjeti što možemo očekivati za naše susjede u sljedećem desetljeću", rekao je Plenković

Komentari 12

VA
vadis
17:53 06.07.2019.

Plenkovic ima probleme u svojoj stranci. To bi treba najprije rijesavati. Lopovluk Kuscevica, Marica i Brkica ne moze se braniti. Plenkovc je vec sebi i HDZ jako nastetio sto stiti ove lopove. Ako stitis lopova i ti si lopov.

VL
DI
Direkt
20:40 05.07.2019.

Ahahaha Plenki!

VL
IB
iva.begovic
21:14 05.07.2019.

Ops, panika je u zemljama koje nisu pravne države. Nisu htjeli Timmermansa, upravo iz strata da bi on inzistirao na vladavini prava. No, evo što o njihovim premisama misli Donald Tusk: "If someone thought that a choice of someone otherer than Frans Timmermans as head of the Commission would weaken the will and the determination of the EU that the law be followed everywhere and that the rule of law be observed in the whole of Europe, then they were mistaken. In my view, it's exactly the opposite," Eto razloga za paniku i organiziranje takvih susreta. Neće vam proći mafijaši, pokazali ste Europi svoje prove lice.

VL
TI
tintara1
18:31 05.07.2019.

zainteresirali se ljudi o temi kako zamračiti stanove i zemljišta, a da je sve po zakonu. U kradezeu je trenutno gužvica oko predavača, jer eksperata je puno, a vremena malo. Očekuje se da će trebati arbitraža.

VL
VR
Vrac666
22:48 06.07.2019.

Koliko je samo lako prepoznat uhljeba ili lažnog branitelja

VL
VR
Vrac666
22:47 06.07.2019.

Predvodimo najsiromašnije članice EU

VL
MO
moškov
17:27 05.07.2019.

Prekrasan naziv za balkan jugoistok evrope ...prakticniji naziv i razumljiviji naziv bio bi crna rupa evrope....posebno srbija koja ne priznaje kosovo koje je je u stvari albanija ..

VL
SP
Savski_pijesak
08:09 06.07.2019.

Ide plenki na noge Vucicu i KomsoBakiru da ih moli da udu u EU i dođu u ZG.

VL
KO
Konstantinos
00:24 06.07.2019.

Bravo za Hrvatsku! Neki će “popucati” od jada i muke kada Hrvatska preuzme predsjedavanje Eurooskim vijećem. Oni bi ju radije vidjeli u balkanskom blatu sa Srbijom kao istinskim dokazom da smo “isti” sli kako se Hrvatska usuđuje biti napredna, europska država? Na žalost ima još uvjek onih kojima uspjesi naše politike i pozicioniranje Hrvatske kao lidera u ovom djelu Europe nikako ne odgovara zato ili omalovažavaju i tobože ismijavaju uspjehe zemlje dok istovremeno prema istom, razvijaju ogromne frustracije i zavist.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.