Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjeruje koalicijskim partnerima
Povratak na članak

Plenković: Predstavit ćemo treći dio porezne reforme, očekujem podršku

Dodao je Plenković i da Vlada čini sve kako bi efekti porezne reforme bili najkorisniji onima koji primaju najmanje

Komentari 51

JP
jpavicic
22:47 30.07.2018.

Pod hitno smijeniti ovog izdajnika i prevaranta. Birači HDZ a nisu glasali za jugonostalgičare.

VL
ON
ON
12:52 31.07.2018.

Koga danas zanimaju refome gosp.Plenkoviću.Narod hoće bolji,sigurniji,pravedniji i život koji nudi budućnost naše djece.Vi,Vaša vlada kao i sve ostale vlade, nas ovdje zabavljate sa šupljim frazama ,o reformama ,a u biti svih ovih dvadset i pet godina neradite ništa.Bilo bi krajne vrijeme da se uozbiljete.

VL
SU
suvaja
07:08 31.07.2018.

poceli ste vi tzv.poreznu refotmu sa mutnim.poslovima sa agrokprom....i sa svime drugim.... porezna reforma sr svede na to tko ima imat ce vise ..tko ima manje vrlo brzo ce biti siromah i put na robovanje na zapad...reforma koji provode hdzz ejci ce iseliti i ovo mali stanovnistva sto zivotari u zemlji novoj svicarskoj....

VL
AA
AAAAAA
22:20 30.07.2018.

ima li još ijedna budala u ovoj zemlji koja vjeruje anemičnom dezerteru i demagogu i njonjavom njonji?!

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
01:52 31.07.2018.

Jedini HDZ je sposoban i zna raditi, od jalove oporbe leve kako i desne nikad jednog pametnog prijedloga, sve se svodi na glupe komentare.

VL
BR
Brontops
22:22 30.07.2018.

U ime demokracije, morala, ljudskih vrijednosti, povjerenja, vjerodostojnosti.... hrvatski portali - naravno i VL - trebaju pod hitno pripaziti, izmedju ostalog i sto se komentira na njihovim portalima. O tome sam pisao prije vise godina i sad opetujem!!! Neodgovorno je i sramotno dopustati "slobodan prolaz" bilo kakvim komentarima!!!

VL
ST
stefj
22:30 30.07.2018.

Daleko smo mi od Irske s reformama, a niti ne idemo u istom smjeru, već u čisto suprotnom... I dok cvjetaju one države koje imaju slobodno tržište, što manje regulative i uplitanja države u tržište, one koje imaju manje porezeze na rad i potrošnju, dotle mi gledamo da država preuzme što više toga može, poreze koje fiktivno smanjujemo pretvaramo u trošarine, naknade i parafiskalna davanja... Pohvalno je što će se smanjiti davanja velikih 2%, no očekivati da će radi toga plaće porasti 3 puta je idiotizam. S time da ako se poveća izdvajanje za zdravstvo 1.6% to znači da će toliko pasti plaće... Ionako danas najveći teret na plaće čine dvije velike rupe bez dna, rupe naslijeđene iz komunizma, a to su davanja za solidarne mirovine i davanja za zdravstvo. Nitko te rupe ne pokušava začepiti, već svi pokušavaju sve više novca bacati u njih, bez obzira što ih je nemoguće napuniti. Evo sada ćemo ostati bez štednje (2. stup) radi toga, a očito rastu i izdvajanja za HZZO... Nikada na zelenu granu. Rast nije niti približno dovoljan da bi se preokrenuo negativni trend, nikada gospodarstvo neće zaraditi niti da vrati kamate, naročito zato jer se stalno povećavaju državni rashodi. Zakucani smo na dno EU-a, čekamo mirno da nas Bugarska prestigne, a i Bjelorusija je blizu...

VL
ĆA
Ćaća
22:14 30.07.2018.

zašto ste izbrisati moj komentar?

VL
CI
cinbenik
21:57 30.07.2018.

Jako mudtro...Nenarodna nebirana vlada politicke trgovine i ucjena,radi poreznu reformu,a podize cijene goriva,cigareta,hrane....E jesi nas rasteretio-...

VL
Avatar 2222
2222
07:18 31.07.2018.

Neznam dali je Hrvatska slobodna drzava ili je vijecno prisiljena da bude roblje tudji nameta.Ko rastavlja hrvatske gradjane izvan Domovine i sadasnje Hrvatske ? Ljevica ne zeli podrzati povratak hrvatskih obitelji,isto kao nikomunizam jer tad se pokrece privatna ekonomija aa slabi drzavna koja sluzi politicarima za odrzavanje stranaka i potplacivanje podobnih.To svi vidimo da se ogromni novac trosi u gluposti od odlazaka predsjednice po svijetu a nista nije zakonski utvrdila korisnim??Prmijer Plenkovic se trudi naci cvrstu podrssku u E.U. ali to bas i ne uspjeva ako ne prihvati ucjene koje mu se namecu od engleskih birokrata koji jos uvijek vide nekakvu Yugoslaviju.Mislim da Hrvatska treba komunicirati vise u unutrasnjosti svojih granica,otvori nova zaposlenja u velikom broju za svoja trzista i sa time moze potuci sve uplive tudjih proizvoda jer mi smo najjeftinaja radna snaga a sirovina imamo jako puno.Sa takvim postupcima mozemo zadovoljiti nasu industriju i biti konkurentni na trzistu.To isto je Kina ucinila 1979 godine i sad ima dirigentni stap u svojim rukama.Ugledajmo se u Irsku i njene iseljenike i mi mozemo to sigurno imamo radisan narod ali ne postivamo to i zato nam odlaze gradjani iz Hrvatske.Politika nemoze graditi industriju ali je moze unistiti poput Ine ,Plive,Djure Djaakovic -Podravka i sve druge koje su postale zgariste poput TLM-a u Sibenskoj zupaniji.Prepustite to struki da uredi Hrvatsku ali pod jacom kontrolom dok se ne rjesimo tih yugo nesretnika.

VL
MV
Mijat vrdoljak
21:49 30.07.2018.

Nijedna porezna reforma nemože donijeti ni kune u džep onih koji primaju najmanje, to su besmislice, 45% poreznih obveznika prima toliko malo ili ima toliko mali bruto da ne plaćaju nikakav porez pa na čemu oni mogu dobiti povećanje. Jedino rješenje umanjiti poslodavcima davanja na plaće ali kako njih prisiliti da to ne zadrže za sebe nego radnu radnicima.

VL
ZG
ZGexil
22:37 30.07.2018.

90tih smo imali sve predpostavke za napredniju i bolju sve opću budućnost, skupo krvlju plaćenom, da sad 2018te, zbog vaših lakomih zalogaja i "sposobnosti" nebi imali više ništa svojega, niti čim raspolagati niti gospodariti a kamo li upravljati. obični "domari" smo u lijepoj našoj, dragoj silovanoj zemlji koja se samo još zove Hrvatska, a i na tome radite jer vam se i nadalje mili jebeni region. vi i vama jednaka, istovjetna bratska partija ste uneredili i upropastili najdražu našu koja grca u ovisnosti i ucjenama drugih, iz koje se OPET njezin hrvatski puk MORA iseljavati, trbuhom za kruhom. ostajete sami sebi svrha, PLJUC.

VL
SE
seljakneuki
08:16 31.07.2018.

Hitno povećati sramotno male braniteljske mirovine.

VL
SA
sani1
00:37 31.07.2018.

A penzioneri? O njima ni zucnut. A oni koji nešto zarade sa strane dobiti će manje ako se podigne izdvajanje za zdravstvo.

VL
Avatar Marko
Marko
22:16 30.07.2018.

Kako napraviti reformu a da se ništa ne promijeni?

VL
MA
matti
22:55 30.07.2018.

Dajte nam Orbana uzmite ovog jugokomunista

VL
MO
morskilav
07:31 31.07.2018.

Ova vlada kao ni Milanoviceva ne idu u istu recenicu sa rječju reforma. Ovo je kozmetika. Kad počnu smanjivat rashodnu stranu, prije svega ogroman broj ureda, agencija, uhljeba, gubitaskih firmi(Petrokemija) onda cu im vjerovati....sa mojim novcem cu pametnije ja raspolagati nego Plenkovic, pardon drzava.....nazalost vecina ljudi je Yu-mentalnog sklopa pa misli da je drzava pametnija nego pojedinac....zato propadamo kao nacija

VL
Avatar boros
boros
22:15 30.07.2018.

...LZN,obecanje ludom radovanje. Predizborna lafina...kontajneri,upps...smanjena nezaposlenost (odlazak mladih u inozemstvo,itd...). to je samo borba za vlast,a ti narode glasuj za "domoljube sa rukom na srcu"...fuuj

VL
AR
aristip
22:21 30.07.2018.

Porezna reforma može imati smisla samo ako se značajnije poveća minimalna plaća te ako se niža porezna stopa s 24% smanji na 20 % a višu stopu ne bi trebalo mijenjati jet tu promjenu predlažu klijentelisti HNS i Vrdoljak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.