Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije davao izjave o mjerema
Povratak na članak

Plenković: Snažna politička volja za nastavak borbe protiv nasilja nad ženama

Od danas je u funkciji Nacionalni pozivni centar za žrtve kaznenih djela i prekršaja s telefonskim brojem 116006, koji će raditi 0-24 sata, sedam dana u tjednu, blagdanima i praznicima

Komentari 4

SI
sisavac
13:44 25.11.2020.

evo ja sam se danas baš loše osjećao kad sam u pekari curi govorio nek mi da onaj kruh koji je baš na samom vrhu police. dal je to nasilje nad ženama?

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
14:16 25.11.2020.

A silovao nas je sve skupa da moramo prihvatiti istanbulsku. I što sad? Nasilja više nema?

VL
DU
Deleted user
13:45 25.11.2020.

Pa premijeru očito nije najvažnija činjenica da pedesetak Hrvata umire svakodnevno od jedne bolesti i da nam je zdravstveni sustav pred kolapsom. Možda mu je važnije što na taj način rješava problem mirovina? No, izgleda da mu je ipak najvažnije što će predsjednik reći o njemu i on o predsjedniku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.