Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIZBORNI SKUP
Povratak na članak

Plenković u Livnu: Bilo bi groteskno da hrvatska vlada ne razgovara sa Schmidtom kad to svi rade

Hrvatski premijer ocijenio je i da bi prestanak prakse preglasavanja Hrvata u BiH pridonio boljim međusobnim odnosima unutar BiH ali i snaženju veza između BiH i Hrvatske.

Komentari 15

KA
karijes
20:54 28.09.2022.

Slučajni moron jedan je od najvećih krivaca za ovakvu nepravdu prema Hrvatima. Taj moron bio je ključni igrač na postavljanju poturice komšića za predstavnika hrvatskog naroda. Taj moron je na bezobrazan način vrijeđao visokog predstavnika koji je mogao i trebaoao ispraviti nepravde prema hrvatskom narodu.

VL
DK
Dr.Kajmiga
22:16 28.09.2022.

@Slavene, ne nego naprimjer referendum koji je RH proveo 90te da izađe iz Jugoslavije ? Očito nisi upućen ali BiH se sastoji već sad od 3 djela Republika Srpska i Federacije HR HB i RBiH . Šta misliš zašto sese Federacija zove tako ? Valjda zato što sastavlena od tih 2 djela u wašingtonskom sporazumu.

VL
AS
asper
22:53 28.09.2022.

Znači, Zoki je kriv što nije uspjela naša suptilna diskretna diplomacija ništa učiniti za Hrvate jer je bio neugodan prema Švabi? Kako su onda Bošnjaci svojim arlaukanjem, vrijeđanjem i prijetnjama batinama postigli da ih ovaj Scmidt uvažava? Zašto njih nije kaznio još više? Treba li se onda njemu ulizivati ili mu treba ultimatume postavljati?

VL
SL
slavenZadravec
21:06 28.09.2022.

Možda treba napustiti predrasude i vidjeti koji bi sustav bio najbolji za BiH kao cjelinu. Što bi omogućilo da BiH bude funkcionalna država s funkcionalnom demokracijom.

VL
UV
Uvijeksevratim
20:32 28.09.2022.

Kasno Marko na Kosovo stiže.

VL
DU
Deleted user
21:47 28.09.2022.

Ovaj lik ništa dobro nije napravio za Hrvate u Bosni. Pa on fakat misli da je narod lud. A srama ni u tragovima. Nadam se da se nitko nije uvrijedio.

VL
DK
Dr.Kajmiga
21:36 28.09.2022.

Da su nas vakih vodili 90tih, bilo bi nam veselo sad, bre !

VL
DK
Dr.Kajmiga
21:34 28.09.2022.

Ovaj Hamdija i njegove pudlice Grlić Radman i Jandroković su najveća hrvatska sramota poslje Mesića i Yusupovića. Kad se sjetite 90tih gdje i od koga je obranjen i oslobođen dobar dio RH. Posavina, Kupres, Livno, Široki Brijeg, Lašvanska dolina, Mostarr itd. Tko među privima bio u RH kad se branilo od srpske agresije . A sad, danas nemožemo ni izabrat svoje predstavnike ! Šta ste izlobirali kod naših "SAVEZNIKA" za koje ginemo u Afganistanu i diljem svijeta ? MIZERNI izborni zakon niste mogli izlobirat !! Svaka vam čast, LUZZZERI !

VL
PR
prajdali100
21:19 28.09.2022.

Sve su ovo prigodne izjave,zakasnilo se.Na naplatu počinju dolaziti katastrofalni međuljudski i svaki drugi odnosi dva najmoćnija čovjeka u Državi.

VL
ZG
zgkreso
21:40 28.09.2022.

ako je to losa praksa, kao sto kaze plenkovic, da netko drugi bira zastupnike hrvata u bih (ista drzava), dal je losa praksa da drzavljani bih biraju zastupnike u hr (druga drzava) ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.