Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE
Povratak na članak

Plenković: Treba što prije postići dogovor o VFO-u za razdoblje 2021-2027.

Na razini Europskog vijeća, najvišeg političkog tijela EU-a, koje čine šefovi država ili vlada zemalja članica, mora se postići konsenzus  oko visine proračuna (gornje granice) za svaku godinu u sedmogodišnjem razdoblju i iznosa za svako područje koje se financira, poput kohezije, poljoprivrede, istraživanja i drugog.

Komentari 3

JS
Jurica_Spindl
08:51 04.02.2020.

Koliko je vremena Hrvatskoj trebalo da dobije postenog i marljivog premijera.. napokon se osjeca neki optimizam

VL
Avatar stars
stars
08:53 04.02.2020.

Plenkovic je toliko omrzen od strane SDPa i opozicije jer znaju da ovakve uspjehe nitko nikada nije ostavario, naravno jer oni nisu bili sposobni to ucinit kada su imali priliku.

VL
ŠN
šnicl
08:56 04.02.2020.

Samo nastavite sa dobrim poslom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.