Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u SAD-u
Povratak na članak

Plenković se u New Yorku sastao s predstavnicima hrvatske zajednice

Uz premijera je bila i ministrica vanjskih poslova Marija Pejčinović Burić

Komentari 24

KR
kruti194
08:35 19.09.2017.

jel ih obavijestio da će uskoro pokloniti malo hrvatskog državnog teritorija alpskim srbima i da se vraća drug jokić?

VL
MA
Malenkost
10:55 19.09.2017.

Nek ih pozove na povratak u HR jer je to sad Svicarska! Cekaju ih Todorici, Vidosevici, Sanaderi, Merzelici, Bandici, Kerumi, ... . Dali je rekao koliki je dug HR? Dok nasi politicari setaju po svitu HR em izgori ili pod vodom. Plenki vec je poplava interesantna- vrati se hitro Doma. U Diaspori budno cekamo kad ce biti Lustracija, a sto o toj temi? Nista ni Plenki ni K. G.-K.. Zbogom HR.

VL
Avatar Sokol
Sokol
13:03 19.09.2017.

Bolje je imati vojsku ovaca koju vodi lav, nego vojsku lavova koju vodi ovca

VL
DU
Deleted user
13:52 19.09.2017.

Našeg Premjera i Predsjednicu kod rijetkih posjeta stranim državama jedino i sasluša dio našeg iseljeništva. I to je sva njihova "diplomacija" Dačić je uskočio Trampu te barem natkratko podsjetio istog na svoju zemlju.Treba biti takav na međunarodnim skupovima a ne bezkrvan kao Plenky

VL
CA
calcaneus
13:19 19.09.2017.

Sastao se sa onima koji bi o Hrvatskoj odlucivali a ne bi u njoj zivjeli ?

VL
Avatar daleko
daleko
08:26 19.09.2017.

Plenki, ukoliko nađeš malo vrimena opituraj onu ogradu,ostala mi je rđa na rukavima dok sam je čuvala:))

VL
Avatar mama mia
mama mia
08:59 19.09.2017.

Mašala, to je i najvažnija misija jel' i tamo bio arogantan il' za aroganciju nema potrebe jer ljudi žive izvan Hrvatske i nije ih puno briga kako mi živimo u jedinoj nam domovini oni uživaju u punoj demokraciji a Hrvatsku bi dali u ruke fašistima kako bi si ispunili stoljetne želje

VL
BR
brojevi
11:28 19.09.2017.

Jel može neki komentar koji bi suvislo komentirao navedenu temu iz naslova. Ovdje su samo izraženi osobni animoziteti prema Plenkoviću(u prvoj godini mandata!) bez ikakvog osvrta na objaktivni značaj događaja u UN-u. Dajte malo života, nije Plenković kriv za vaše nezadovoljstvo već vaši nesposobni izabranici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.