Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Michel ga ne treba mijenjati:
Povratak na članak

Plenković se stigao vratiti u Bruxelles prije nastavka summita

Da je kojim slučajem zasjedanje počeklo prije njegova povratka, morao bi po pravilima privremeno prenijeti zastupanje Hrvatske na nekog drugog u Europskom vijeću.

Komentari 4

Avatar southman
southman
21:24 20.07.2020.

Jedini koji nas može izvući iz ove krize trenutno !

VL
PE
penelopea025
22:07 20.07.2020.

PS , drzave se ne mogu ''zajednicki zaduzivati'', to vam ni jedna banka nece prihvatiti, niti moze po zakonu prihvatiti. Znate kako je u banci, pitaju vas imate li garanciju da cete moci vracati kredite, uredne racune, hipoteku, sigurno radno mjesto i sigurna primanja, nece vam nitko dati kredit na lijepe oci. Tako je isto i sa drzavama, ako ste duzni do guse, nitko ziv vam nece dati kredite, a kamoli 2000 miliardi kredita kako ove bolesne psihopate mastaju. Tko ce bankama dati te novce, oni imaju oko 500 miliona depozita, a sve ostalo je novac stedisa u bankama. Nece se oni ljudi kockati sa novcem stedisa, tko njima garantira da ce ovi zlotvori postojati iducih 50 GODINA i vracati njima kredite? Vi se morate paziti da vam te banke u EU-ropskoj uniji ne podijele njima vase ustedjevine i mirovinske fondove, pa cete ostati bez svojih ustedjevina i mirovina, ne znam tko drugi bi im mogao dati kredite, nitko normalan na svijetu.

VL
GE
generacija57
21:19 20.07.2020.

Plenkoviću,budeš ikada donesel te eure?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.