Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET VISOKOG PREDSTAVNIKA U BIH ZAGREBU
Povratak na članak

Plenković: Hrvatska je na razini EU najsnažniji zagovaratelj nastavka europskog puta BiH

Schmidt je naglasio potrebu jačanja funkcionalnosti institucija pojačanim angažmanom svih političkih aktera

Komentari 4

VA
vatreni24
21:20 21.09.2021.

Plenković je političar sa autoritetom, odlikama čovjeka i političara kakvog nije bilo na ovim prostorima nakon Tuđmana. Svi pravi političari svjesni su sposobnosti i veličine Plenkovića s kojim mogu rješavati svaki problem i polemizirati za razliku od slučajnog i sličnih kaotičnih i disfunkcionalnih.

VL
LE
LeonardoGoldman
16:43 21.09.2021.

Plenki puno bolje izgleda s maskom! Uvjerljiviji je

VL
Avatar ŠamaramDebile
ŠamaramDebile
16:35 21.09.2021.

Koja debilana, Hrvati i Srbi u BiH trebaju imati identičan status kao Srbi u Hrvatskoj. Zašto bi manjine u BiH bile nekako povlaštene? Jer su činile ratne zločine i rušile vlastitu državu? Pa to su isto radili Srbi u Hrvatskoj, tako da nemamo se šta raspravljati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.