Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na osobni zahtjev

Plenković razriješio dužnosti ministra Horvata

Marin Tironi/PIXSELL
19.02.2022.
u 19:04

USKOK je priopćio da je doneseno rješenje o provođenju istrage protiv šestero okrivljenika

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je razriješio Darka Horvata dužnosti ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, na osobni zahtjev, priopćio je glasnogovornik Vlade.

Podsjetimo, Ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat ispitan je u USKOK-u koji je zatražio istražni zatvor. I dok se čeka odluka suca istrage na Županijskom sudu u Zagrebu, USKOK je priopćio da je doneseno rješenje o provođenju istrage protiv šestero okrivljenika. Horvatov odvjetnik, Vladimir Terešak, izjavio je novinarima da je njegov branjenik više od sat vremena iznosio obranu i odgovarao na sva pitanja, a očitovao se da se ne smatra krivim.

Video: Uhićenje ministra Darka Horvata

 

Komentara 53

BE
beee
19:09 19.02.2022.

dolazi novi kriminalac

WA
walker
19:21 19.02.2022.

"Otklanjam bilo kakvu mogućnost povezivanja ovoga s nama"... Znamo, Andrej. Nisi ti ništa kriv niti si bilo što znao. A, jadan. Koliko ti toga ne znaš... Pozdrav svim "istančanim radaristima", ma gdje bili.

HE
Herceg56
19:27 19.02.2022.

Evo zašto Hrvati napuštaju Domovinu a porez se uvodi povratnicima,užas i tragedija hrvatskog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije