Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Banski dvori
Povratak na članak

Plenković primio Barniera, razgovarali o Brexitu i uređenju budućih odnosa

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović primila je danas u Zagrebu predsjednika EPP-a Josepha Daula kojeg je upoznala s prioritetima hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije, priopćeno je iz njezina ureda

Komentari 10

ŽM
željo_moja
21:43 19.11.2019.

Prvi put predsjedamo, a tako velike odgovornosti su nam dane u ruke. Brexit će biti okončan baš za vrijeme našeg predsjedanja.

VL
DD
duda.dudica
21:40 19.11.2019.

Iznimna je čast ugostiti takav kalibar političara i u tolikom broju!

VL
ZA
zubalo_ankica
21:38 19.11.2019.

Neka oporba nabroji koje koje su se zemlje i politicari zalagali za Hrvatsku u njihovom mandatu. Nece prijeci na prste druge ruke!

VL
DU
Deleted user
10:10 20.11.2019.

Vidim da je Plenković van sebe od sreće i važnosti.Cijeli mandat mu je prošao u poboljšavanju svog imiđa u EU zanemarujuči unutarnje stanje kako privrede tako i poljoprivrede.U potpunosti je zanemario umirovljenike i državne službenike.Sve što se događa u privredi i poljoprivredi događa se stihijski gdje se dozvoljava uvoznom lobiju,stranim bankama te stranim trgovačkim lancima da umrtvljuju i uništavaju i ono malo domaće proizvodnje.Ljudi rasprodaju stada krava,ruše nasade voća jer je sve neisplativo a država je nezainteresirana da spasi i ono malo proizvodnje.Mladi se iseljavaju zbog potplačenosti i nezadovoljni carevanjem korupcije na svim razinama društva.Bitno je da se iznose pokazatelji o padu nezaposlenosti i naporima vlade da poveća mirovije koje su u večini više od 60 posto veličine nekoliko desetina kuna.Počinjem vjerovati da Marić nije slučajno ministar jer je trebalo maknuti Todorića bez talasanja uz onakav igrokaz i optužbe.Sad svi šute jer je svako dobio svoj dio kolača a na teret poreznih obveznika.Premjer je bahat naspram Hrvatskih građana ali je ponizan u Briselu gdje dopušta uništavanje poljoprivrede i privrede a sve u interesu svog imiđa.

VL
DU
Deleted user
07:42 20.11.2019.

Zna li netko gdje se može kupiti dres hrvatske reprezentacije s brojem 11 na kojem piše Plenković? Takvog golgetera majka lekarka još nije rodila. Onaj Mandžukićev mi je bezveze.

VL
RI
rimac444
22:01 19.11.2019.

Plenković je veliki igrač najveći nakon Oca domovine. i pred njim je velika svjetska karijera. U interesu je hrvatskog naroda da nam što dulje vodi državu, koju je spasio od bankrota kukulele pošasti.

VL
DH
dalibor.hren
21:34 19.11.2019.

Plenki, boli me za brexit, daj učiteljima zarađeno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.