Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA PERSPEKTIVA

Plenković pričao s ukrajinskim premijerom: Prenio mu hrvatsku potporu

Andrej Plenković
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
05.03.2022.
u 13:06

Tema razgovora bila je i europska perspektiva Ukrajine, koju Hrvatska podupire, a uoči sastanka Europskog vijeća.

Hrvatski premijer Andrej Plenković razgovarao je sinoć s ukrajinskim mu kolegom Danysom Shmyhalom, koji ga je izvijestio u stanju u toj zemlji.

Plenković je ukrajinskom premijeru izrazio žaljenje zbog žrtava ruske agresija, prenio mu hrvatsku potporu. Također su razgovarali o ukrajinskim izbjeglica te hrvatskim naporima da im se zbrine.

Tema razgovora bila je i europska perspektiva Ukrajine, koju Hrvatska podupire, a uoči sastanka Europskog vijeća.

Pratite OVDJE što se događa u Ukrajini

VIDEO: Davor Štern otkriva koliki je utjecaj ruskih oligarha u Hrvatskoj: Zna se što Putin želi

Komentara 17

DU
Deleted user
13:23 05.03.2022.

Plenkoviću brini se o hrvatskoj

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
13:34 05.03.2022.

Dužno poštovanje Ukrajincima i suosjećanje za stradanje, ali Plenković je jedan od onih koji je dolijevao ulje na vatru. Ne znam samo čime izazvan?

AN
Anaid
14:04 05.03.2022.

Podrsku Ukrajini podrzavam, ali ne svidja mi se sto se tu Plenkovic gura vise nego celnici mnogo mocnijih drzava, a Milanovic ispao veci rusofil nego Orban i Vucic.Oni se trebaju trsiti u zastiti hrv.interesa.Imamo mi mnogo svojih problems i trebamo biti mudri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije