Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pad prirodnog priraštaja
Povratak na članak

Plenković: Predstoji nam suočiti se s izazovom demografskog deficita

Plenković je u svom izlaganju rekao da su skup o regionalnom razvoju i fondovima EU  značajan jer se događa u godini koja je obilovala brojnim EU aktivnostima i završetkom velikih projekata i procesa.

Komentari 7

VI
vidum
16:17 02.12.2022.

Ono kad učiniš sve da nas ne bude, a onda se čudiš što nas nema, i kao nešto činiš da nas bude više.

VL
Avatar Asterix
Asterix
09:31 02.12.2022.

Upravo zahvaljujući HDZ-u izgubili smo 900.000 stanovnika od 1990. do danas. I sad bi im trebali vjerovati da su u stanju riješiti taj problem.

VL
ŠV
Švapski
08:30 02.12.2022.

Sva politička razmišljanja i aktivnosti u Hrvatskoj vrte se oko jednog pitanja, kako izvući što više novca. Nitko više ne govori o dodanoj vrijednosti koja bi mogla proizaći iz Hrvatske. Čak su i most, ikonu unilateralizma, izgradili Kinezi, a financirali Europljani. Zemlja je na putu da postane sezonska tvrtka, otvorena samo 12 od 52 tjedna godišnje, a sa stanovnicima koji žive u inozemstvu.

VL
ZD
zdenkoj
08:18 02.12.2022.

Hvalite me usta moja.A za demografiju si otkrio Ameriku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.