Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLAGANJE U SABORU
Povratak na članak

Što je Plenković poručio zastupnicima: Predano smo radili na ostvarenju obećanja

Današnje Izvješće predstavit ću kroz četiri glavna stupa: pravna sigurnost, konkurentnije gospodarstvo i ravnomjerniji razvoj, zaštita obitelji, solidarno i pravedno društvo te jača i sigurnija Hrvatska u Europi i svijet, započeo je premijer svoje izlaganje.

Komentari 5

MA
marijaqwer
17:40 16.10.2019.

Toliki govor - sve sjajno i bajno - uhljebi se množe i dok se ne uvede porez na nekretnine PDV ostaje treći najveći na svijetu. Da nebu slučajno neki uhljebi bio gladan ili da nebu uhljebi morao nešto stvarno radititi za spojiti kraj sa krajem. Vjerodostojno - HDZ

VL
NO
Nordik
17:23 16.10.2019.

Državni aparat je veći za oko 5000 uhljeba od početka mandata. Svi ministri govore o nekoj digitalizaciji. Kako to, ukinimo digitalizaciju.

VL
AN
antonelić
19:54 16.10.2019.

" Za razliku od njih ( bere i zoke ) mi hadezejci , vođeni domoljubljem , gradimo Hrvatsku svjesnu svojih potencijala , zemlju samopouzdanih , radišnih, složnih i slobodnih ljudi, pritom njegujući našu povijest, našu kulturu, našu tradiciju, našu vjeru , običaje i obiteljske vrijednosti , koje su temelj hrvatskoga društva , gradeći položaj Hrvatske u Europi, a na temelju vrijednosti i postignuća u Domovinskom ratu . a sve to uz svesrdnu pomoć grupe borg i lješinarskih fondova , sauche , razdjelnika , pupovca i ostalih koalicijskih neimara + kajtazi " ... ( iz izlaganja prd.vld. u centr. komitetu ) ...

VL
AN
antonelić
20:15 16.10.2019.

jednom mi je priznati matematičar toni milun objasnio na youtube-u da množenjem 17.500 kuna sa brojem 4 milijuna stanovnika i podjeljeno sa 4 godine dobivamo rezultat od 17,5 milijardi kuna godišnje ... isto tako ako podijelimo 50 milijardi kuna sa 3 godine dobijemo rezultat 16,7 milijardi kuna godišnje ... prva računica je ruzultat zoke milanovića , a druga anem. plenkovića ... kada bi međutim dodali 10 milijardi kuna duga u zdravstvu onda bi rezultat plenkovića bio još bolji tj. cca 20 milijardi duga godišnje ... gadan je taj toni milun , gadna je ta matematika !!!

VL
AN
antonelić
19:59 16.10.2019.

veliki su rezultati iza ove vlade na čelu sa prd.vld. plenkovićem ... jedan od najvećih rezultata je svakako koordinacija ljudskim resursima ( takozvana protočnost ministara i ministarki : dalić , murganić , marić , kuščević , roks ... ) ... veliko postignuće je svakako i stabilnost vlade izvojevana preskakanjem žetona u saboru ( saucha , razdjelnik , pupovac , opičić , kajtazi ... ) ... ne manje važno je podrisati činjenicu da nas je ova vlada pozicionirala među najprosperitetnije države u europi ( iza bugarske ali još uvijek ispred albanije ) ... zahvaljujući ekonomskoj politici zaposleno je oko 210.000 mladih hrvata po njemačkoj i irskoj ... ova vlada je pokazala dosljednost i u zatvaranju mnogih gospodarskih subjekata ( rafin. sisak , imunološki zavod , riz odašiljači , uljanik , 3.maj ... ) , te otvaranje novih radnih mjesta u raznim državnim i javnim upravama i ustanovama ( tzv. stranačko uhljebljivanje ) ... javni dug su doveli do rekordnih 330 miljardi kuna , a industrijsku proizvodnju na nivo sr hrvatske iz 1987. godine ... bavo plenky !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.