Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na sudu u Švicarskoj
Povratak na članak

Plenković potvrdio: Podnijeli smo tužbu za poništenje arbitraže s MOL-om

- Nadamo se da će u postupku koji slijedi, a to će biti nekoliko mjeseci, ti razlozi koji su navedeni, a njih je nekoliko, biti na odgovarajući način sagledani od stranke švicarskog saveznog suda - rekao je Plenković.

Komentari 7

UN
una1
18:04 01.02.2017.

Alo, 30 milijuna dolara, koliko će biti još, ne vidim i ne očekujem da će švicarski sud uvažiti našu žalbu, jer argumenti su ništa koristi. Gospodo, pokušajte ići drugim putom.

VL
OB
ObrenM
08:10 02.02.2017.

Don Kihot u borbi protiv vjetrenjaca.Kada bi se zbrojili troskovi drzavnih neuspjelih tuzba i izgubljenih postupaka jako bi se manjio deficit.Lako je tudjim onim dracu mlatiti-tko ce za ove alkemije odgovarati.

VL
KS
krao_sam
10:35 02.02.2017.

to su sve spinovi da se odvuče pažnja s pravih problema u vidu iseljavanja radno sposobnih, neimaštine i beznađa. još malo o rukometu,pa dolazi turistička sezona i ljudi su zaokupljeni običnim glupostima dok se ništa ne radi. već viđeno u produkcijama dvaju stranaka koje rade za dobrobit svehrvatskog puka.

VL
DU
Deleted user
06:14 02.02.2017.

Znači ipak ništa od kupovine Ine.

VL
TE
TechnoCroat
22:11 01.02.2017.

Proziran i besmislen populistički potez Plenkovica. Da pokaze narodu da radi za Hrvatsku. Na žalost na trošak gradjana. To ce sad biti izgovor da se nece raditi na kupnji INE i prodaje HEPa jer je shvatio da je ta brzopletaa izjava bila nepromišljena.

VL
CI
cinbenik
10:54 02.02.2017.

Kako je ovaj Briselski Plenkovic ,dobio glasove na predhodnim "uspjesima" HDze vlada,a sada nas zalbom pokusava spasiti bas od loseg vladanja HDZe vlada.......Znacli to da ce sada HDze sudovi ,pravilno osudditi HDZe zlo sa mitom oko INE,kako bi sudovi u Swizi imali osnove uvaziti zalbu.......ZNA SE da su HDZe mocnici uradili sce da se ponisti presuda Sanaderu za "uspjeh" sa prodajom INE na HDZe nacin...............Nesmije covjek ni pomisliti,sta bi bilo da Briselski Plenkovic,vlada u uvjetima Briselskog Milanovica,koji se nasao na dnu dna Hrvatske od HDZea,a u najtezim uvjetima vladanja ikada izvuce nas Briselki Milanovic na povrsinu,da bi ga poslije Hrvati kaznili zbog tog uspjeha i doveli nazor HDZe vladu sa kanadskim cirkusom u reziji Kara Marka,pa nas u naglom zaokretu obradovase sa Briselskim Plenkovicem,pprotivcnom bas HDZe standardima i normama,da je Milanovic bio los samo zato sto je Briselski,a sada Briselski Plenkovic mirno trosi tesko ustedjen i zaradjen novac Briselskog Milanovica........Gjde se izgubise zahtjevi satordzija i pšlinskih boca,da Hrvatsku nesmije niko voditi iz Brisela,a kamoli da imamo presednicu iz trilaterale,a svaki dan na svetim misama slusali kako su Masoni "ovi oni" najveca prijetnja Hrvatskoj.....kako pjeva i rijetko crkveno razvjencani pjevac i lazni branitelj Marko Perkovic Tomson,koji je ratovao u bitkama koje se nisu ni dogodile oi stekao slavu u tim bitkama "pravog branitelja"......

VL
Avatar Dr.Hook
Dr.Hook
10:59 02.02.2017.

Aha..a " švicarski odvjetnici" su vjerovatno voloneri..I čine to iz ljubavi prema bližnjem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.