Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u SALZBURGU
Povratak na članak

Plenković: Ponovno stvoriti povjerenje između Hrvatska i Bošnjaka u Federaciji BiH

Za Hrvatsku je posebno važno pitanje Hrvata u BiH i velika je šteta da nije postignut politički dogovor o izmjeni izbornog zakona uoči izbora 2. listopada, rekao je Plenković.

Komentari 4

Avatar HajdukLika
HajdukLika
09:59 07.05.2022.

Bitno povoljnije i učinkovitije je duž cijele državne granice prema BiH postaviti ogradu kao Slovenija prema Hrvatskoj nego uzaludni pokušaj dovođenja BiH u sređenu i prosperitetnu državu za tri naroda koja se iz dubine duše mrze, lažu i zavaravaju. To je jadno, ali je činjenica.

VL
PU
paul-umpe
06:10 07.05.2022.

nisu bosnjaci nego muslimani i mi necemo zaboraviti Konjic Vitez Bugojno Travnik N Travnik Kiseljak Fojnicu Uskoplje Ramu ....

VL
MI
mismokanibali
08:00 07.05.2022.

Kakvi " Bošnjaci " ?? To su Muslimani ! Uzdol, Doljani, Travnik , Miletici, Jurici , Kiseljak ...

VL
KR
Krotila
13:14 07.05.2022.

Herceg ⚔ Bosna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.