Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viteško alkarsko društvo kod premijera
Povratak na članak

Plenković: Podupirući Sinjsku alku promoviramo hrvatsku kulturnu baštinu

Premijer Plenković izrazio je zahvalnost Viteškom alkarskom društvu i Gradu Sinju na trudu i naporima koje ulažu u Alku, ističući kako podupirući Sinjsku alku promoviramo hrvatsku kulturnu baštinu, vrijednosti i nacionalni identitet.

Komentari 2

AN
antiekstremist
14:44 27.05.2020.

A di je Preost ??

VL
SI
sisavac
14:17 27.05.2020.

alkari jašu za onog tko im plati. tu je sva njihova viteška čast. jer vitezi su jahali uvijek za onog tko im je plaćao... nema tu neke umjetnosti posebne. išli su alkari i u beograd kralju se predstaviti... nego, kako komentirate da svaki taj jahač ima svojeg dečka...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.