Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši predsjednik
Povratak na članak

Plenković na komemoraciji Chiracu: 'Podržavao je Hrvatsku'

"Kasnije nas je podržavao u našim aktivnostima prema NATO-u i Europskoj uniji i došli smo ovdje jer cijenimo njegov doprinos i zato što što gajimo dobre odnose s Francuskom", rekao je premijer Plenković.

Komentari 12

Avatar OathBringer
OathBringer
18:34 30.09.2019.

Ako je Tuđmanu bio ok i meni je

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
19:15 30.09.2019.

Protivljenje napadu na Irak, priznavanje odgovornosti za Židove itd.itd...čovik je plivao protiv struje, a to znači da je imao moralni integritet

VL
DU
Deleted user
13:10 01.10.2019.

Blago nama sa svim tim "prijateljima" koji su jednim okom škicali prema Beogradu a drugim mirno gledali kak srbi razaraju Hrvatsku!!!

VL
Avatar raco
raco
08:52 01.10.2019.

Da baš, sav se satro od podržavanja, kao i Englezi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.