Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZ VLADE
Povratak na članak

Plenković o dodatnim dozama cjepiva: Hrvatska će na ovaj način još snažnije zaštiti zdravlje građana

Premijer Plenković je podsjetio da je stav Hrvatske bio da se u duhu europske solidarnosti treba raspodijeliti 10 milijuna doza Pfizer–BioNTechovog cjepiva

Komentari 1

DU
Deleted user
07:49 02.04.2021.

Da li se to meni čini ili nas je siromašna Srbija prestigla na način da besplatno cjepi strance a mi nemamo niti za svoje građane? Da li je istina da više nema lijekova u bolnicama i da li je to uspjeh ili neuspjeh , kako će to Andrej prikazati, kao jedinstvenu priliku za reformu zdravstva na način da ti je zdravstvo blokirano? Ja do svoga doktora ne mogu doći, niti telefonom niti mailom, krasno nam je zdravstvo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.