Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENILA 12 SURADNIKA
Povratak na članak

Plenković: Odnosi s predsjednicom Republike su jako dobri

Grabar-Kitarović do sada je promjenila 12 bliskih suradnika, a mediji su zadnjih dana Radeljićevu smjenu spominjali u kontekstu kritika koje je predsjednica Republike upućivala na račun Vlade, iza čega je, navodno, stajao Radeljić.

Komentari 8

AN
antonelić
12:47 21.12.2018.

treba samo skupiti glave i djelovati ( delati ) u sinergiji !... svi dužnosnici : i anemija i njonjo i pinokio i precjednica i savjetnica kvrga i grupa borg i vujčić i bandić i čačić i rohatinski ... hitno priključiti i stare prokušane dužnosnike : sanadera , vidoševića , kaljmetija itd , itd ... pa će nam biti puno berićetnije ... i neka nas pozicionirau tamo gdje nam je i mjesto u europskoj zajednici naroda ( između bugarske i albanije ) ...

VL
WW
wwwcro
12:54 21.12.2018.

HDZ i SDP komuniste u zatvor ili protjerati u Srbiju !!!

VL
DU
Deleted user
12:40 21.12.2018.

Tja, kaj se more. Neće ovoga svijeta biti još dugo.

VL
DU
Deleted user
13:22 21.12.2018.

Kolinda je politički nezrela osoba ni sama ne što hoće i gdje želi ići danas jedno sutra drugo Bože sačuvaj tko nas vodi.

VL
ER
Erazmo
12:30 21.12.2018.

Bravo!Kvalitetni i sposobni duznosnici i trebaju tako suradivati,iako su neki jalni na sve sto je dobro i u interesu Drzave!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.