Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASLUŠANJE PRED VIJEĆEM
Povratak na članak

Plenković odgovorio na Kovačevićeve optužbe: 'Došao je spasiti sebe zbog lopovluka u Janafu'

Na sastanku u Vladi, dodao je, tadašnji resorni ministar Tomislav Ćorić te Kovačević informirali su ga o memorandumu o izvozu nafte,

Komentari 3

ND
Necijepljeni degenerik
15:38 06.10.2022.

Premijeru, ne trebate se pravdati. Nitko nikada nije posumnjao u ni u vašu ni u hadezeovsku čestitost, a također ni u poštenje, domoljublje, hrabrost i anemiju.

VL
SA
saneko23
15:26 06.10.2022.

Lako Plenkoviću što mali lopovi dolaze spasiti sebe zbog lopovluka, što kad Škugor dođe u situaciju da mora opravdati s kim je morao dijeliti pljen od maznutih milijardu kuna (za koje postoji trag)? Zar Plenković stvarno misli da će mu proći priča kako je jedan čovjek sve to sam organizirao, i da je čista slučajnost što je dotični baš član - HDZa? Dajte molim vas...

VL
BE
Beyonder
16:02 06.10.2022.

Steže im se omča oko vrata, sad treba stegnuti i te kuge se riješiti za sva vremena

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.