Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMAHNUO RUKOM

Plenković odgovarao na pitanja pa novinarki slučajno izbio mobitel iz ruke

Plenković novinarki izbio mobitel iz ruke
Foto: Screenshot/Dalmatinski portal
1/7
15.09.2020.
u 13:51

Opravdavao se kako mu se to nikada nije dogodilo te se sagnuo i novinarki dodao njezin mobitel

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas se u Splitu susreo sa splitskim gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom i splitsko-dalmatinskim županom Blaženkom Bobanom, a prilikom davanja izjava za medije jednoj je novinarki gurnuo mobitel iz ruke. 

Plenković je odgovarao na pitanja te pritom mahao rukama pa je slučajno zamahnuo prema novinarki zbog čega mu je bilo vrlo neugodno. Opravdavao se kako mu se to nikada nije dogodilo te se sagnuo i novinarki dodao njezin mobitel, piše Dalmatinski portal

Još je jednom provjerio je li sve u redu, a zatim je nastavio odgovarati na pitanje. 

Ključne riječi

Komentara 6

CR
crocro
18:02 15.09.2020.

Protivnicima je ovakav događaj katastrofalno težak, nepromišljen čin, namjerno izveden, izravan čin napada na slobodno novinarstvo a moglo bi se okvalificirati i kao tjelesni napad na novinara i to teško okvalificirano jer je došao od strane agresivnog premijera. Hajde zavidnici i protivnici tako mislite pa se onda tako i izjasnite. I naravno želite smjenu premijera i provociranje novih parlamentarnih izbora. Strašno agresivan i namjeran čin. Čovjejk ne može niti pomaknuti ruku koliko mu u lice guraju svakojake naprave za snimanje. Čudim se kako pomicanjem maloga prsta nije izbio i više aparata ispred nosa i usta. Onda, hoćete li tražiti nove izbore, jer taj čin je neoprostiv i premijer mora podnijeti ostavku.

Avatar drug Joža
drug Joža
14:18 15.09.2020.

Klasičan primjer zatiranja medijskih sloboda

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
16:57 15.09.2020.

Rekao je, oprostite, bilo je namjerno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije