Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA HDZ-A U ŠIBENIKU

Plenković: Očekujemo uvjerljivu pobjedu! Oporbe se ne bojim, nemaju konkretnu kampanju

Šibenik: Sve?ano obilježavanje 34. obljetnice HDZ-a Šibensko-kninske Županije i grada Šibenika
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/12
09.03.2024.
u 16:16

Premijer je sudjelovao na svečanom obilježavanju 34. obljetnice HDZ-a Šibensko-kninske Županije i grada Šibenika

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je sudjelovao na obilježavanju obljetnica osnutka organizacija HDZ-a. Prvo je posjetio Vodice te prisustvovao obilježavanju 25. obljetnice osnutka Zajednica žena HDZ-a "Katarina Zrinski“, a potom se uputio u Šibenik na obilježavanje 34. obljetnice osnutka gradskoga i županijskog HDZ-a, prenosi HRT. 

"Očekujem uvjerljivu pobjedu ne samo u devetoj jedinici, nego u cijeloj Hrvatskoj, samnom su tu i neki od naših nositelji jedinica. Idemo sa sjajnim kandidatima, sa svim što smo učinili u svojim mandatima, opravdano smo ambiciozni", rekao je Plenković.

Komentirajući napade oporbe da ne brine o zastupljenosti žena na listama, premijer je takve optužbe nazvao smiješnima. “To je lažna dilema. Čuli ste moj govor u Vodicama, ako je ijedna stranka učinila iskorake u političkom pozicioniranju žena - onda je to HDZ. Smiješna teza o tome gdje su žene u HDZ-u je toliko lako oboriva, može se demontirati u roku od dvije sekunde, samo se mora otići na Google,“ rekao je.

GALERIJA: Svečano obilježavanje 34. obljetnice HDZ-a Šibensko-kninske Županije i grada Šibenika

Šibenik: Sve?ano obilježavanje 34. obljetnice HDZ-a Šibensko-kninske Županije i grada Šibenika
1/19

Premijer je komentirao i naziv koji je udijelio koaliciji ljevice 'kobasičasta koalicija' i izjavio kako se ne boji jer kaže, nemaju konkretnu kampanju. "To se sve skupa vidi da je krpljenje na brzinu. Ne trebate biti veliki politički analitičar da to shvatite. Zadnji put ih je bilo 10 ili 11, zvali su ih "Restart". Simpatičan je naziv, istina je, jedan, drugi, treći, namotani svi. Ja sam u jako dobroj formi, opušten sam, u dobrom smo ozračju", poručio je Plenković.

VIDEO: Svečano obilježavanje 34. obljetnice HDZ-a Šibensko-kninske Županije i grada Šibenika

Ključne riječi

Komentara 2

GO
goran2hr
21:00 09.03.2024.

Obilazi obljetnice stranke u koju se nipošto nije žalio učlaniti, sve dok predsjednik Tuđman nije bio pokojni, a onda je još za svaki slučaj sačekao 2011. Danas glumata osnivača?! Koja satira...

HO
homofobic
07:03 10.03.2024.

Krkanija kidnapirala HDZ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije