Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER RH
Povratak na članak

Plenković o ubojstvu u Splitu: 'Ne mogu spriječiti divljake i kretene, ali mogu utjecati na nešto drugo'

Podsjetimo, jučer u  popodnevnim satima u splitskom Lidlu je nožem nasmrt izbodena žena. Imala je 44 godine, a ubio ju je bivši partner

Komentari 7

Avatar vratar3
vratar3
13:24 01.12.2021.

ma to je naš "Veliki Izbavitelj"!

VL
Avatar MK3
MK3
13:22 01.12.2021.

...pa bilo je rečeno da IK upravo to može i da će biti manje žrtava. Poene si izgubio jer si ukrao referendum i javnu raspravu! Dialog bi nas sve skupa više zbližio, jer i protivnici IK žele "dobro" a ti hočeš "podijeli pa vladaj".

VL
DO
domazl
14:06 01.12.2021.

Ne komentira napad čet.ika iz Srijemskih Laza, napade ci.ića u Međimurju. Sramota i jad od predsjednika vlade.

VL
VI
vidum
14:24 01.12.2021.

Ne može čovjek protiv sebe.

VL
DU
Deleted user
14:40 01.12.2021.

Nažalost ovakve stvari se događaju i događat će se sve dok se ne donese novi zakon... Koliko ljudi trpi svakakve uvrede, nasilja unutar obitelji, dok nadležni ništa ne poduzimaju glede riješavanja tih problema? Ako možemo cijelu državu (sve ljude u javnom sektoru, i ondje gdje je potrebno) svako drugi dan testirati na virus, zašto onda ništa ne poduzmemo glede ovoga problema? Najveći problem je što je netko pozitivan na virus, dok tisuće mentalno oboljelih osoba, pedofila, psihopata slobodno korača diljem Hrvatske...

VL
JO
Jozoladarevic
16:51 01.12.2021.

Znači ipak možeš utijecati na sudstvo,konačno si priznao da imamo sudstvo po mijer Anemičnog člana lopovske stranke.

VL
FE
fefellerunt
23:28 01.12.2021.

Vidi se da čovjek razumnije kako narod živi, a i informiran je jako, kao pravi diplomat koji desetljećima dobro živi od države , zato ga gomila smeća i cijeni , pogotovo kada se vidi da ne drži do nekih primitivnihvnih oblika pnašanja tipa poštenja, iskrenosti. da nije takav onda bi znao da nije problem u oštrini zakona nego u njegovoj "razvučenosti" gdje za isto kazneno djelo netko dobije 10 godina zatvora , a netko 2 godine uvjetne , da su određene strukture privilegirane ( žene, državno korito, poduzetnici i slični) . Povodom ovog slučaju inteltualcu plenkoviću bi mogao reći da se radi prvenstveno o emotivnoj reakciji i da mu za to djelo po zakonu slijedi kazna vješanjem on bi to vjerojatno napravio, nerijetko su slučajevi i samoubojstva , kao dokaz rečenom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.