Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POSTROŽILI SMO ZAKONE'

Plenković o ubojstvu u Rijeci: Nitko nema lijeka za kretene, takvih ima među nama

Foto: Patrik Macek/Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
07.02.2022.
u 16:25

Imamo ljude koji imaju velikih problema samih sa sobom i onda dolazi do toga da su i počinitelji ubojstava - kazao je

Premijer Andrej Plenković komentirao je danas slučaj brutalnog ubojstva 67-godišnje žene koje se dogodilo ove subote u kafiću u centru Rijeke, a za koje se sumnjiči 37-godišnjeg Romana Brnada

- Nitko nema lijeka za kretene, to je fenomen koji se događa ciklički. Imamo ljude koji imaju velikih problema samih sa sobom i onda dolazi do toga da su i počinitelji ubojstava - kazao je. 

- Takvih ima među nama, mi smo zakone postrožili, a ako treba, postrožit ćemo još. Ali kako ćemo to izbjeći? Budimo otvoreni, takvih ljudi ima - dodao je Plenković. 

Podsjetimo, do ubojstva je došlo oko 14.40 sati u kafiću Pin u Rijeci. Kako su prepričavali svjedoci, Romano i gospođa pili su kavu i čaj i normalno razgovarali, kada je on odjednom nasrnuo na nju, zgrabio ju za vrat i počeo udarati i grebati.

Neki od gostiju toliko su se preplašili da su pobjegli, a o svemu se detaljno za Večernji list oglasila i supruga privedenog muškarca Bianca Kolompar. 

- Umjesto supruga koji se trebao vratiti s namirnicama iz dućana na vrata mi je pokucala policija. Ne mogu niti opisati taj šok koji sam doživjela kad su mi rekli da su ga odvezli u policijsku postaju jer ga dovode u vezu s ubojstvom - kazala je ranije, a više možete pročitati OVDJE

>> VIDEO Ubojstvo u Rijeci: U kafiću u centru grada muškarac ubio ženu

Komentara 27

DU
Deleted user
16:38 07.02.2022.

Plenki, je li to teroristički čin?

EK
ekoeko11
16:50 07.02.2022.

Koji lik ovaj Andrej, još će zakon postrožiti? Kao da je asocijalnom liku stvarno stalo do zakona kad mu prekipi i nasrne na prvu osobu do sebe? Kad bi krenuo prvo od Sabora, Andrej bi morao prvo taj isti zakon primjeniti na sebi, kad je nasrnuo na Grmoju. A onda još na pola HDZ-a i SDPa koji itekako vole žene tući...

Avatar Asterix
Asterix
16:34 07.02.2022.

Nema ljeka ali ima ona, jednom je dovoljno. Dakle, doživotna bez mogućnosti pomilovanja. Onda se ne bi mogao dogoditi slučaj Mlađan, osuđen za ubojstvo, dobio slobodan vikend pa ponovo ubio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije