Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HDZ-a
Povratak na članak

Plenković o Stierovoj izjavi: Predsjedništvo HDZ-a donijelo je 3 zaključka...

- Želimo najprije da se završi ovaj ciklus lokalnih izbora i nakon toga ćemo krenuti u daljnje razgovore - kazao je Plenković.

Komentari 22

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
20:07 17.05.2017.

Nije sve tako crno, odlazak mosta u marginalu je veliki pozitivni pomak na politickoj sceni.:-)

VL
DU
Deleted user
09:50 18.05.2017.

Ja ovdje zaista ne vidim neku dramatiku. Ovdje se iz buhe pravi slon. Stier je rekao da mu je žao što nisu više s Mostom. Isto je rekao i Plenki. Stier je rekao da je prihvatio odluku većine i idemo dalje. Zašto bi se u demokratskim strankama uopće trebalo glasovati kada bi svi imali isto mišljenje. Nemojte raditi cirkus ako ga nema.

VL
DU
dudicica
18:47 18.05.2017.

to ,kaj je rekao u brüselu,mogao je i prije reci ,ali tamo je to izgledalo daleko politikanski.plenkovic znade kaj je za HRVATSKU dobro.prije su svi govorili,trebamo jednoga ,koji zna kaj hoce i malo diktature,pa makar i demokratske,bozo je mogao ostati u svojoj paxi i dalje fisolofirati.

VL
BR
Brandfackel2
17:00 17.05.2017.

Plenković više ne djeluje sigurno i sretno kao onaj dan kad je ćuprijaše izbacio iz vlasti. Očito da mu je netko podvalio, obećao suradnju pa ga otpilio... Gregorić, Božinović, Šeks i ostali relikti propalog komunističkog sistema nemilosrdno melju svoje pionire.. Trebao je to znati kad je s njima tikve sadio...

VL
AU
aunick
02:32 18.05.2017.

Ako je misljnje u funkciji rusenja stabilnosti Hrvatske, brez obsira kako je ono receno i koliko prostakluka i vulgarnih rijeci je koristeno, prolazi

VL
TW
TWITOIST
23:36 17.05.2017.

Zar u Saboru nema 76 Hrvata ,vec vam Pupovac mora svitlati obraz i nacionalne manjine. ''DOMOLJUBI'' sramite se.

VL
NO
Norway
22:07 17.05.2017.

Plenkovic ce u Vladu stavit Milorada i Co nakon lokalnih,sada se ne usudi.Sve ce uciniti za "stabilnost" svoje gu..ce. Sada bi svi trebali zaboraviti sto je bilo Hasanbegovicevo misljenje jer to drugu Plenkovicu tako trenutno pase.Bahato odbacivanje HDZ ovih clanova kojima biraci vjeruju,a nagradjivanje prevrtljivaca i karijerista smo vec dozivjeli,taj film vise necete gledat,neka vam ga Kompetentna Obuljen snimi

VL
JA
jago
22:49 17.05.2017.

Gospodo, ovo nije ciklus, ovo je cirkus. Kako je to cirkus nije moguće da donesete pravu i jedinstvenu odluku. Pa nije ni čudo što Predsjednik vanjskih posliva kaže jedno , a Prdsjednik vlade drugo. Jedina razlika je u tome štoto je gos. Stier manje prepotentan , za razliku od gos . Plenkovića. . Zato mu je i bila namjera da se problem riješi odmah na početku ., da se ide na Parlamentarne izbore, a ne kako to hoće Plenković: nakon lokalnih izbora. A i to ovisi hoće li Predsjednik vlade uspjeti, što se on nada, jer vremena ima dosta, za kupiti još poneki glas za da bi imao večinu u Saboru. Što nije gospodinu za zamjeriti. No , pitam se , a i on bi se trebao pitati, sa čijim novcem će kupiti? I je li mu poznata ona iz narodnih mudrosi, izreka: sve se vraća , sve se plača. No mislim da su svi naši dečki iz Brisela previše prepotentni da bi mislili na domaću sirotinju, kako za tu istu sirotinju ušparali nešto novca , ako bi išli na parlamentarne izbore. Ni govora, narode. Jer oni su naučili živjeti na visokoj nozi, za razliku od nas , koji smo , za njih totalno nepismeni, nemamo pojma o politici, mi smo analfabete, , vodimo kavansku politiku. A evo kampanja za lokalne izbore je počela, te se ne ustručavaju animirati nas za po koji glas više. Pa , recite mi narode hrvatski: kako bi to bilo da mi, glasači, zatražimo nekakvi novac od naših kandidata. Promislite Makar znam da je ovaj moj prijedlog nebuloza.

VL
DU
Deleted user
17:44 17.05.2017.

A ja mislila da nema goreg ni bahatijeg od Milanovića ?! Stvarno treba biti "majstor" za napravit ovoliko kardinalnih grešaka u nekoliko mjeseci relativno stabilne vlade i dobrog osobnog rejtinga......a najgore tek slijedi

VL
Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
17:13 17.05.2017.

admine obrisi ovo... ajde

VL
GF
gfrancic
17:24 17.05.2017.

cirkus lokalnih izbora

VL
DR
drugPlenky
17:01 17.05.2017.

I ta tri zaključka ste prepisali od Karamarka, nemere bez plagijata

VL
TO
tolitol
18:59 17.05.2017.

"kao u svakoj demokratskoj stranci, postoji pluralnost različitih viđenja", reče Plenki koji uz anemiju očito pati i od teške amnezije. A Hasanbegovićovo mišljenje premijeru?

VL
Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
17:09 17.05.2017.

Andrija moooooj... imas li vecinu? Grmoja ce te popapat...

VL
DU
Deleted user
17:04 17.05.2017.

Čim je HDZ preuzeo ministarstva od Mosta sudci otpuštaju grijehe za kradje. Samo do idućih izbora. Slabokrvnost se dobro zeznuo sto nije odmah išao na nove izbore.

VL
CI
cinbenik
18:20 17.05.2017.

Najnelegalniji premijer ikada,vojno nesposobni branitelj iz Brisela,je nanio nenadoknadivu stetu Hrvarskoj i Hrvatima....Pa zasto neizbacis Stira,neka tajnica napise otkas...Nestose Ukakio,a htio Piskiti,ponasa se diktatosrki,jedna od najbahatiji ako ne i najbahatiji politicar.Milanovic je bar napravio Hrvatski rast.Nedaj bog da je ova,nazovi vlada,imala neprijateljstva kao kukuriku,ili recimo da su naslijedili dno dna Hrvatske HDze vladavine,ova dva cirkusa od vlada.......i imamo presednicu podjela i raseljavanja Hrvata......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.