Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi migranata
Povratak na članak

Raspravljali do 5 ujutro: Plenković otkriva što se sve događalo u Bruxellesu

"Vlada će idući tjedan donijeti i odluku o isplati novih 300 tisuća eura u fond za Afriku. Dosad smo dali tri puta po sto tisuća eura", rekao je Plenković

Komentari 25

PR
prajdali100
13:47 29.06.2018.

Plenkoviću ! Nadam se da će ti netko prenijeti što se jutros na tv PINK govorilo o tebi i državi Hrvatskoj.Ukratko, ti si ustaša, Mi smo ustaše, Hrvatska je fašistička tvorevina i klon NDH....takav izliv primitivizma i mržnje odavno nisam vidio.Nešto neviđeno !!! Da podsjetim, ta tv je Vučićevo glasilo koje isključivo radi po njegovom diktatu.Nadam se da ćeš Ti i Kolinda i dalje nastaviti gurati taj ološ u EU." Zaslužuju" to naša " braća" srbi.

VL
MA
malisani
15:27 29.06.2018.

Ništa bez fizičkih barijera i protumjera po uzoru na izraelski model

VL
Avatar vidikurza
vidikurza
13:59 29.06.2018.

Ima nešto novo za Pelješki most?

VL
DO
doktorica
13:25 29.06.2018.

"Vlada će idući tjedan donijeti i odluku o isplati novih 300 tisuća eura u fond za Afriku." a kad će donjeti odluku o isplati za hrvatske siromašne umirovljenike?!

VL
DU
Deleted user
14:33 29.06.2018.

Briselski perverznjak, prema naslovnoj slici, opet u akciji.

VL
GO
goran2hr
04:25 30.06.2018.

Ilustracija govori tisuću riječi. Eurofili stvarno imaju čudne rituale. I svakom po zasluzi, nekima štipkanje, a nekima ljubljenje u ćelavu glavu.

VL
DU
Deleted user
13:23 29.06.2018.

Najbolje bi bilo da članstvo jadezea dadne koji eurić Afrikancima kad su tako humani s tuđim novcima. Anemični nije u stanju nahraniti gladne u vlastitoj zemlji, a izigrava frajera-filantropa u svijetu.

VL
DJ
djakputnik
13:19 29.06.2018.

A što bi na takvom sastanku i govorili o tome. Plenkijev gospodar će jednog dana samo reći: "Sutra primaš 500 izbjeglica", a mali će veselo mahnuti repom.

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
13:26 29.06.2018.

Ne bi bilo zgoreg levicu ZZ , most i "desne marginalce zamjeniti Arapima, ovi manje lažu!!!

VL
ST
stefj
15:51 29.06.2018.

Vidimo da je Plenkovićui važnija EU i njezine birokratske strukture, očito i on vidi da je Hrvatska izgubljen slučaj, pa si osigurava poziciju tamo... A mirovinska reforma je još jedan pokazatelj kako se rade "reforme" - nemojmo ništa dirati, idemo samo naći način kako to neodrživo napuniti s još novca. To se sve svodi na kako, kome i koliko novca uzeti... Uništavanje drugog stupa samo je jedan od očiglednih pokazatelja da se pod svaku cijenu pokušava održati status quo, a i nova "reforma" zdravstvenog je isto povratak u '90. Odustalo se od ukidanja parafisklanih nameta i paradržavnih institucija koje su relikti komunističkog sustava, nego se na silu pokušava naći izvor prihoda za takve nakaradne institucije... Tu pak imamo evidentni primjer FINA-e koja je jedan od glavnih generatora blokada i većeg troška ovrha, kojoj se pod svaku cijenu nalaze novi izvori financiranja. HGK, HRT, šume, Vode, sve su to komunistički giganti gdje se ništa nije promijenilo i samo služe za uhljebljivanje... I onda se netko ćudi što mladi odlaze, što nas investitori zaobilaze, što čak i domaće tvrtke sele pogone.

VL
RI
rightside
14:56 29.06.2018.

i onda se hvale da su radili( a sto?) do pet ujutro??? pa iz slike je vec vidljivo na sto misli plenkovicev "frend")))) mene bi bilo sram da mi takav bude i u blizini..))))

VL
HE
hr.eu
13:34 29.06.2018.

Pa nemaju oni u Briselu što o tome raspravljati kad se zna da si ti pristao na to i već unaprijed kao "konstruktivan partner". Kad -tad otići ćeš jednog dana i duboko vjerujem da ćete se tvoji potomci sramiit jer si svojom masonskom politikom uništio Hrvatsku, raselio si najvitaliniji dio naroda i pripremio sve za uvoz nepismenih muslimanskih silovatelja, ubojica, teorista i neradnika, a prethodno si dopustio da naš narod siluju pedersko-lezbijske organizacije, jedino što me tješi da će novi stanovnici Hrvatske koja će nestati biti agresivni muslimani koji kolju i bacaju s tornjeva džamija pedere i lezbijke kojima si osigurao VIP status u ovoj umirućoj državi.

VL
Avatar yumamic
yumamic
13:27 29.06.2018.

Kako se ne uvode centri u RH? Neki dan se otvorio novi Kaufland, sad ide City Centar Nord, pa South. Jedino se centri iotvaraju po RH. Shopping..

VL
Avatar Nemaproblema
Nemaproblema
16:28 29.06.2018.

Plenković i Junker kao Met Dejmond i Majl Daglas u filmu „Behind the Candelabra” .

VL
Avatar hdz_balegari
hdz_balegari
13:00 29.06.2018.

Komunisticka partija ADEZE ponovno stavlja zabranu na koristenje arhive. Ipak ZNA SE koja je jedina HRVATSKA UDBASKA stranka...

VL
DU
Deleted user
12:53 29.06.2018.

najbolje da izbjeglice dodju plenkovicevoj tazbini i to kruzerima u dubrovnik i... ...ministrici kulture obuljen ona ha za multi kulti a ne prema njoj...zampaca...havcaca..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.