Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povučeni prijedlozi zakon
Povratak na članak

Plenković: Nismo kapitulirali pred poslodavcima

Na telefonskoj sjednici Vlade iz procedure je povučeno šest zakonskih prijedloga

Komentari 4

LA
larala
13:54 16.10.2019.

niste kapitulirali, samo nastavljate provoditi svoje mjere jer vam odgovara sustav izrabljivanja i neučinkovitosti, ne teglite vi kutije kao trgovci, ne dižete ljude teže od sebe kao medicinske sestre....itd. već sjedite u foteljama i za to još primate dobru plaću,u, puno veću od mirovina. a, i tko je vidio da u ovoj državi rade mladi i inovativni ljudi puni znanja, takve treba poslati van da slučajno ne bi ugrozili vaš sustav neradnika i podobnika ili , ako ništa drugo držati ih na burzi dok ne izgube volju i ritam koji imaju za ići prema naprijed.

VL
Avatar nosac
nosac
11:27 16.10.2019.

jeste kapitulirali pred poslodavcima

VL
MA
marina58
16:22 16.10.2019.

Nema se tu nikakve strategije ni vizije. Zakonski se prijedlozi donose stihijski kako bi se gasila vatra, smirivala situacija i održavala vlast. Sad malo obećamo jednima, pa onda drugima kad se pobune, i tako stalno iz šupljeg u prazno.

VL
Avatar southman
southman
11:18 16.10.2019.

Ne povlačiti dobar prijedlog zakona, samo riješiti pitanje plaćanja bolovanja nakon 65. Unijeti u zakon da svatko tko je na bolovanju nakon 65. duže od 6 mj. u tijeku jedne godine a nije kao posljedica ozljede na radu ili višee sile se automatski umirovljuje a troškove bolavanja da se plaćaju kao i za sve ostale ispod 65. Onda bi ostajali samo oni koji bi uistinu htjeli raditi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.