Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u Osijeku
Povratak na članak

Plenković: Nije donesena odluka o poskupljenju cestarina

Informacija o poskupljenju cestarineizašla je u medije kao jedna od mogućnosti o kojoj trenutno razgovaraju predstavnici Ministarstva prometa i stručnjaka Svjetske banke, a nikakva odluka u tom pogledu nije donesena, rekao je premijer

Komentari 9

DU
dubravkai16
16:53 02.12.2016.

Šta trebamo spašavati lopove iz HAC-a, neka vrate pokradeno i otplatiti ćete kredit, a ne da građani opet plačaju. Sramota ovo pravosuđe.

VL
OB
ObrenM
16:56 02.12.2016.

Patent "probni baloni" je instrument svih dosadasnjih vlada.Po tomu vidimo koliko je vrijedna najnovija porezna reforma.Ministar Maric je na sav glas govorio da nece dozvoliti da se netko mijesa u njegovu dosad najbolju poresku reformu.Odmah nakon toga je pod ispravnim pritiskom javnosti odustao od poskupljenja lijekova,mlijeka,secera i ostalih vaznih potrepstina bez cega nema zivota.Sada i Plenkovic dobrostivo najavljuje (pod pritiskom javnosti) da cestarine za vozila mozda i nece poskupjeti.Kakova je to poreska reforma koja se temelji na zakonu otmi sirotinji i pridodaj bogatima?

VL
BL
bellator luminis
17:25 02.12.2016.

Problem je što u Hrvatskoj skoro pa i ne postoji svijest da se plaću mora zaraditi a upravo takve firme poput naših autocesta su svijetski prvaci u isplaćivanju ne zarađenih plaća, pa tamo je 70 posto ljudi viška i too im je dao na znanje potencijalni strani ulagač kad je bila ona priča o monetizaciji, i što su promjenili od tad po tom pitanju?? Sabor je prava slika državnih firmi, radio ne radio ili se uopće ne pojavio sasvim je svejedno, plaćica ide. Previše je džabalebaroša u ovoj maloj zemlji. Nema ni ova vlast pojma o pojmu, nastavljaju di je sdp stao i tako u krug. Njima je jedino riješenje porez ili kakav novi namet.

VL
DU
Deleted user
17:35 02.12.2016.

Treba od svibnja,do kraja rujna,sve auto-ceste pjeftiniti,a ne poskupiti.

VL
FU
furest
19:10 02.12.2016.

a sto je sa vinjetama ,obecanje ludo radovanje,nastavlja se politika jedno obacaj pred izbor a drugo radi poslje

VL
RP
rpzagreb
17:51 02.12.2016.

Tako je. Sve treba svaliti na leđa građana i turista, da gužve i kolone budu još veće i nesnosnije. Nevjerojatno je netko uopće i daje takve prijedloge koji vjerojatno dolaze od sindikalaca i bajnh financijskih i prometnih stručnjaka iz HAC-a. Neka konačno počnu racionalno i odgovorno poslovati, vinjetama poboljšati protočnost na ulazima, smanjiti broj zaposlenih.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.