Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LNG TERMINAL KRK
Povratak na članak

Objavljujemo što su sve Plenković, austrijski kancelar i bavarski premijer dogovorili u Omišlju

U povezivanju Austrije i Bavarske plinovodom važan je pravac kroz Sloveniju te su bitni razgovori i s tom zemljom, naveo je premijer

Komentari 18

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:32 24.11.2022.

Pohvalan sastanak. Sada moramo iskoristiti kvalitetno i odmjereno ovu situaciju. Niti s visoka niti ponizno, jednostavno na razini druge dvojice. Hvala Bogu da to radi Plenkovic koji je priznat i prihvacen na zapadu. Ne zelim ni pomisliti kako bi i dali bi doslo do sastanka sa cudacima kao Milanovicem ili nekim iz sadasnje opozicije. Pa tu nema bas nitko ni sa ostovnom kucnom kulturom a kamoli netko sa racionalnim ili cak sarmantnim nastupom. .

VL
DU
Deleted user
16:07 24.11.2022.

Ahmetovićka i Grmoja na aparatima.

VL
Avatar štetočnji
štetočnji
17:02 24.11.2022.

Tako da neki na jednom zagrebačkom brdu ne bi mislili kako je cijeli ovaj dogovor "s neba pao" - njemu prethode razgovori već dulje ali su intenzivirani od počtka ruske agresije na Ukrajinu. Sve u tišini i bez političke halabuke, civilizacijski, tiho - samo tako se i postižu ciljani rezultati.

VL
Avatar southman
southman
16:55 24.11.2022.

A rugali se Plenkiju da priča bajke o plinovodu do Bavarske...😁

VL
ZE
Zeljko6an
21:50 24.11.2022.

Zar je zbilja tako teško prepoznati državni/nacionalni interes? Zar je doista tako teško prevladati svoj ego i osobni animozitet prema nekome i iskreno priznati kada bilo tko od dužnosnika na ovako filigrantskoj razini odradi nešto ovako pozitivno za sve nas? Vlastiti ili stranački interes ne bi smio nikad biti iznad nacionalnog i strateškog interesa naše Domovine u koju se svi tako lako zaklinjemo. Ova aktivnost trenutnog Premijera zaslužuje svaku pohvalu i dobit će ju od svakog iole razumnog bića jer je prvenstveno u interesu RH, pogotovo u trenutnim globalno političkim odnosima. Chapeau!

VL
Avatar Milisav_Gabo
Milisav_Gabo
16:39 24.11.2022.

Austrijski premijer se još mota po Hrvatskoj. To je vjerojatno razlog zašto je jedna 'marica' i nekoliko policajaca stalno stacionirano ispred spomenika kralju Tomislavu na zagrebačkom Glavnom kolodvoru inače omiljenom okupljalištu za preplanule afro-azijske mladiće na prolazu kroz RH u obećanu im zemlju EUrupu.

VL
DU
Deleted user
16:26 24.11.2022.

Razgovarali su i dogovorili se kako ce Austrijanci preko nas dobivat jeftin plin u zamjenu za nas ulazak u shengen te o nacinu "ulaganja" u LNG terminal na Omislju po madarskom receptu s Inom tj. mi cemo im dat koncesijuu na neodredeno vrijeme za simbolicnu crkavicu, a onda ce raja 10× skuplje placat svoj plin i tako punit austrijske vrece s eurima. Sad su samo dosli na Krk pogledat uzivo svoju investiciju.

VL
SA
sargu123
16:15 24.11.2022.

Koliko ćemo im plina pokloniti, da li se zna?

VL
AL
alzamalo
16:42 24.11.2022.

Poznavajuci hdz mentalitet , ocekujem da pojedini Hrvati imaju veliku priliku uveseliti umirovljenike s jos kojom milijardom na racunu ..

VL
DU
Deleted user
16:39 24.11.2022.

Od hrvatske će ostat samo resorti uz obalu i Pakistanci koji donose ležaljke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.