Naslovnica Vijesti Hrvatska

Plenković: 'Nećemo tolerirati Milinovićevo ponašanje'

– Što se mene tiče, vrlo dobro znam kamo vodim Hrvatsku i HDZ
31. kolovoza 2018. u 14:47 12 komentara 816 prikaza
Foto: Bernd Von Jutrczenka/DPA/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković izjavio je u petak da su istupi člana Predsjedništva HDZ-a i ličko-senjskog župana Darka Milinovića neozbiljni i neodgovorni te da nema šanse da su u HDZ-u takvo što tolerira.

Bojan Glavašević Milan Ivkošić Milinović i Glavašević – vjesnici rasula u HDZ-u i SDP-u

Podsjetio je kako je na predsjedništvu HDZ-a jučer donesena odluka o pokretanju stegovnog postupka protiv Milinovića te dodao da je sada stvar na Časnom sudu da odluči.

"Što se mene tiče, vrlo dobro znam kamo vodim Hrvatsku i HDZ. Tko se želi ponašati u skladu s najvišim standardima, izbjegavati ovakve nepotrebne situacije kakva je bila prije dva dana, dobro je došao, a onaj tko misli da se može komunicirati na neki drugi način – za to mora snositi posljedice", rekao je Plenković u izjavi novinarima u Dubrovniku.

Darko Milinović 'Htio sam gledati u oči ljude koji me žele izbaciti'

Otkad je predsjednik HDZ-a, iz stranke je bio izbačen samo Alojz Tomašević i to zbog vrlo ozbiljnih optužbi, podsjetio je.

Ovo sad s Milinovićem ocijenio je nepotrebnim i neozbiljnim te poručio kako nema ni teoretske šanse da se takvo što tolerira.

Gordan Jandroković Gordan Jandroković: 'Statut HDZ-a omogućuje isključenje Milinovića iz stranke'

Upitan za osipanje većine u Saboru, rekao je da nema problema "s bilo kojom vrstom scenarija".

>> Pogledajte i intervju s Bojanom Glavaševićem

[video: 26434 / Pogledajte gostovanje Bojana Glavaševića u studiju Večernjeg TV-a:]

 

Štednja
DO 31.01.2019.
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas

 • Norway:

  Budeš si uzeo Bojanče?

 • Avatar vlaaha
  vlaaha:

  Nemam lijepu riječ za Milinovića, ali zanimljivo da je u isto vrijeme uredno toleriran sumanuti dernek poremećenih četničkih zločinaca u Bačkoj Palanci na kojem je bio prisutan glavni Plenkovićev partner Pupovac. Kako je za Milorada bilo tolerancije, Plenkoviću? Nismo čuli ... prikaži još! da si svom milom Miloradu rekao: "To nećemo tolerirati", "To je neozbiljno i neodgovorno", "Tko se želi ponašati u skladu s najvišim standardima, izbjegavati ovakve nepotrebne situacije kakva je bila prije dva dana - dobro je došao...", i slično? Plenkoviću, po čemu je gore kad jedan hadezeovac s 200 hadezeovaca dođe u Zagreb od toga da jedan hadezeovski partner ode među 500 četnika u Bačku Palanku?

 • Avatar rubinet
  rubinet:

  kuda je vodiš?