Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANDEMIJA KORONAVIRUSA
Povratak na članak

Plenković najavio: Poduzetnicima obuhvaćenima relaksacijom potpore ostaju za cijelu veljaču

Novinari su Plenkovića pitali i o objavi udruge Glas poduzetnika (UGP), koja je zbog organizacije prošlotjedne prosvjedne akcije na Trgu bana Jelačića dobila kaznu od 20 tisuća kuna

Komentari 5

PI
Pipiripi4
19:59 11.02.2021.

Tko još nije shvatio da je korona prevara???

VL
NA
Nadalinaaa
17:39 11.02.2021.

Ameri su nakon ukidanja ropstva nudili bivšim robovima REPARACIJU ŠTETE. Kao odštetu za ropstvo, svaka crnačka obitelj trebala je dobiti 40 HEKTARA ZEMLJE I 1 MAZGU. Sada imamo obrnutu situaciju. Slobodnim ljudima se nudi reparacija štete za oduzimanje slobode i uvođenje u ropstvo. Naš gubernator Plenković ljudima daje 4000 KN za oduzimanje slobode na rad, slobodno kretanje, govorenje, i disanje.

VL
PQ
penelopea_qmn
17:20 11.02.2021.

Pogledajte dragi gradjani sto vam radi domaci izdajnik Anemicni, namjerno salje drzavu u bankrot, samo da Hrvatska ulazi u rat u Europi, zajedno sa nacistima, protiv tudjih suverenih drzava i naroda, i Treci svjetski rat za nacisticke ineterese, sve istoto kao i u 2.svjetskome ratu. Ovaj je zlocinac jos gori zlikovac od Ante Pavelica, onaj se bar nije krio, a ovaj je podmukli zlocinac, SS-ovac, grobar suverene Republike Hrvatske drzave i Hrvatskoga naroda. Znate sto vam ovo znaci sto Anemicni zlikovac radi dragi gardjani? To vam znaci da vam on sada bolesno zaduzuje zemlju i isplacuje place nacistickim korporacijama u Hrvatskoj, plus sto iz budzeta placa nacistima i vakcine, i to sve od vasih novaca, novca poreznih obveznika, dok vi cucite u konclogorima gdje je vas domaci izdajnik SS-ovac Anemicni potrpao. Vi morate znati da imate samo jos par miliardi dollara stro vam se zemlja moze zaduztiti, i ONDA IDETE U BANKROT. A to vam Anemicni zlikovac namjerno radi, samo da ulazite u rat sa nacistima u Europi protiv tudjih drzava i naroda, posto to nitko nece raditi sto on radi, Poljska, Madjarska Sjever Europe, i ostale zemlje sto drze do sebe, oni nikada nece predati svoju zemlju i narod nacistima na klanje, oavko kao i bolesni psiho/zlikovac, ustasa Anemicni!

VL
DU
Deleted user
21:32 11.02.2021.

bravo plenković bravo za kupovanje uložaka ženi preko firme i pravdanje pdva živio plenković,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.