Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIKA POMIRDBE
Povratak na članak

Plenković na oštre poruke iz Srbije: Ne damo se uvući u spiralu mržnje

Na upit da komentira uhićenje napadača na Srbe kod Knina Plenković je kazao kako je policija reagirala brzo i učinkovito te otkrila počinitelje, koji su uhićeni i protiv njih slijedi postupak.

Komentari 13

TE
tegovdizac
16:39 28.08.2019.

Jedino pametno od Josipovića u 5 godina jest što je Pupovca opisao bolje nego itko prije - etnobiznismen.

VL
JA
jackiechan3
16:36 28.08.2019.

Normalno je da Srbi kmeče i provocirau kad su izgubili rat, ne samo Domovinski rat, nego sve svoje ratove. Mi kao pobjednici ne trebamo se spuštati na njihovi razinu, sokola iz visina ne zanimaju mali miševi ispod zemlje.

VL
MO
Morany
16:40 28.08.2019.

Jadranka Kosor je trgovinom s Zoranom Milanovićem oko promjene Ustava omogućila Pupovcu i SDSS-u da imaju 3 zabetonirana mandata pa makar dobili 3 glasa!

VL
BO
Bojance
16:34 28.08.2019.

Pupovac je obična pudlica, ne treba mu davati toliko na pažnji nek raditi ono što smo zacrtali, gledati u budućnost da našim ljudima bude bolji život, a on nek skuplja poene na leđima Srba u Hrvatskoj.

VL
KA
Kal
21:11 28.08.2019.

Referendum za izborni zakon i promjenu ustava može razriješiti puno ovakvih problema.

VL
OK
okolo
17:45 28.08.2019.

nadamo se uvuci u spiralu mržnje...mi se stalno za nešto opravdavamo..zašto, do kad?

VL
DE
desperadikus
18:33 28.08.2019.

Ne znam kako bi reagirali da petnaest maskiranih ljudi upadne u kucu u Hrtkovcima i pocne da mlati sve redom palicama i sipkama starce, zene i decu zato sto gledaju dinama. Da li bi normalan mozak mogao to da opravdava ?

VL
JJ
Jokoovo Jokoono
12:40 03.09.2019.

Stice se utisak da se hrvatskim medijima , drzavom odnosno njenim drzavnim organima manipulira netko izvana. Drugacije je nemoguce objasniti ratnu retoriku i permanentne napada na Srbe u Hrvatskoj koji su poceli odmah nakon rata strasnim zlocinom u selu Varivodede kod Kistanja.. Moguce je da se neki svjesno ili podsvjesno u Hrvatskoj osjecaju krivim zato sto je Hrvatska stekla nezavisnost ratom suprotno svim ostalim nekadasnjim socijalistickim republikama SSSR-a, Cehoslovacke i SFRJ ako se izuzme BiH u kojoj je hrvatski nacionalisticki elemenat podrzavao F. Tudjman zeleci stvoriti republiku Herceg Bosnu i prikljuciti je Hrvatskoj drzavi. Cudi da u Hrvatskoj intelektualci nikada ne pominju manimulaciju. Srpski politicari koji su takodjer bili manipulirani su gotvo svi pod pritiskom srpske javnosti priznali krivicu i doprinos ratnim razaranjima i zlocinima.

VL
Avatar Croatino
Croatino
15:49 28.08.2019.

Sastati se sa Pupovcem i razgovarati? Ne, nego traziti njegovu ostavku zbog rusenja ugleda RH i odobravanja huskace retorike srpskog predsjednika i provokatora Aleksandra Vucic-a

VL
DU
Deleted user
15:48 28.08.2019.

pupavac je opasan i to vrlo opasan politicar za hrvatske nacionalne interese .....toliko privilegiran ...zbog cega ...zbog svakodnevnog iznosenja lazi .. on se ponasa kao da je nsmjesnik u hrvatskoj.....i sl

VL
DU
Deleted user
16:05 28.08.2019.

gospodine predsjednice vlade rh kako ste dali uvuci u savez sa sdss i pupavcem....tu nesto vonja. .u dalmaciji koja se spominje u bibliji u poslanicama pavla apostola kaze...s kin si taki si...otkazi savez sa pupavcem....

VL
OI
Oidar
16:36 28.08.2019.

Kako on moze bilo sto prigovoriti Pupovcu, JNA mu je omogućila bezbrižno djetinjstvo i veci dio skolovanja, u Dalmaciji se kaze, ne pljucaj u pijat iz koga ides

VL
SN
Snowman
16:25 28.08.2019.

Svaka cast, to je sef vlade. Mnogi bi htjeli tvrdu odluku a sta onda, jeste li si to promislili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.