Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpora Daytonskom sporazumu
Povratak na članak

Plenković: Mi ćemo nastaviti biti odvjetnici BiH, naročito prava Hrvata

Izrazio je očekivanje kako će vodeća hrvatska i bošnjačka stranka HDZ BiH i SDA postići dogovor o izmjenama Izbornoga zakona kako bi se prestalo s praksom preglasavanja Hrvata

Komentari 6

Avatar kaiserschmarrn_umjesto_bureka
kaiserschmarrn_umjesto_bureka
17:59 14.09.2020.

ako neko misli napravid nesto konkretnije za hrvate moze pokusat uzpostavit republiku bih. sa konstruktivnim hrvatskim narodom. to nece poci sa rukom. hrvatska republika herceg bosna je otisla takoder u povijest, iako je sjediste vlade republike herceg bosne takoder bilo uz dalmatinsku granicu...a ovo sto srbi imaju lici vise na onu narodnu: nosi mujo u nekakvim krpama jaja kroz dvoriste prema kuci. kad ga uvidi fatima uzvice: mujo, zaboga, sta to drzis i nosis? odgovori mujo: ako ispadne nista. tako da... ima jos jedna konkretna stvar sto se moze napravit. posto se svi vracaju nekakvoj prirodi. kad lisica zaokruzi jeza, jez se zatvori i nema nikakve sanse da ga iko moze otvorit. medutim lisica ga popisa tako, da se jez otvori i stvar je rijesena

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
13:27 15.09.2020.

Zašto se Federacija uopće zove federacija. Federacija čega ?? SFRJ je bila federacija, federacija republika. Čega je Federacija BiH federacija. Ničega. I to treba ukinuti odmah. isto tako preustrojiti BiH u federaciju 3 republike i to je jedini način opstanka BiH. Sve ostalo su prazne priče.

VL
Avatar kaiserschmarrn_umjesto_bureka
kaiserschmarrn_umjesto_bureka
13:26 14.09.2020.

u bih se provodi u nacelu ispravna politika na terenu. globalno receno, sve je to u redu i zakonito. i to od sve tri strane. politika 2 entiteta i 3 naroda... konstutivnih naroda... da to nema buducnost, i to je jasno. medutim, drzava hrvatska je vodila i vodi odlicnu politiku u bih. hrvati su u najboljem polozaju od sva naroda u bih

VL
JZ
jzadra17
21:39 14.09.2020.

Plenkoviću,da poštuješ Bosnu i Hercegovinu odlazio bi u posjetu u glavni grad Sarajevo i razgovarao sa vlastima te zemlje a ne u Mostar.

VL
Avatar Jopa
Jopa
16:41 14.09.2020.

Plenković i HDZ će valjda "žestoko izraziti nadu i reći očekivanja". Eto, to je u principu briga za Hrvate, drugim riječima izostanak bilo kakvog pokušaja da se napravi nešto konkretnije u interesu Hrvata. I tako sve dok Hrvata ne bude toliko malo da ih bude još samo u par općina uz granicu sa Dalmacijom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.