Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ 'SREDNJI PRST'

Plenković komentirao potez bivše predsjednice: 'Pravi problem je Škoro, on proklizava i na suhom'

Zagreb: Konferencija za medije nakon sastanka Europskog vijeća održanog u NSK
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
19.06.2020.
u 17:18

Plenković je istaknuo kako se ne boji odgode izbora zbog porasta broja novooboljelih.

Andrej Plenković je nakon održanog virtualnog summita EU-a odgovarao na pitanja novinara, a među ostalim komentirao je potez bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja je objavila fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst odgovarajući tako na kontroverznu izjavu čelnika Domovinskog pokreta Miroslava Škore.

- Pravi problem je gospodin Škoro. On proklizava i na suhom, njegovi kandidati nemaju nikakav program i samo se služe floskulama. Ići na takav način i tako kao on govoriti o teškoj, osjetljivoj temi kao što je silovanje apsolutno je neprimjereno. Način na koje reagiraju mnoge žene na društvenim mrežama, pa im se eto priključila i bivša predsjednica, je njihov način odgovora na to. Na Facebooku, to je nečiji način borbe, a moj način borbe protiv toga je politički, rekao je.

Na pitanje pomaže li to HDZ-u u kampanji nije želio odgovoriti, a o najnovijem sukobu navijačkih skupina u Vukovaru rekao je kako ne zna ima li to veze s izborima, piše Dnevnik.hr.

- To je za svaku osudu i potpuno neprihvatljivo.

Plenković je istaknuo kako se ne boji odgode izbora zbog porasta broja novooboljelih.

- Izbori nisu pod upitnikom, to uopće nije u pitanju. Trebamo biti odgovorni i držati se propisanih mjera. Poduzet ćemo sve da brojevi ostanu na ovoj ili manjoj razini i da ne ugroze, ne toliko izbore, koliko cjelokupnu zdravstvenu situaciju, rekao je Plenković. 

Komentara 65

KO
komunikolog
17:45 19.06.2020.

Lažni demokršćani! Kolinda i Plenković. Ali eto bar će nakon izbora moći biti iskren, koalicija sa SDSS-om i SDP-om je njegov svjetonazor.

ZZ
Zeko_zna
17:45 19.06.2020.

Konačno si priznao da ti je Škoro problem..hahahaa

MO
mali_od_lekarke
18:17 19.06.2020.

Plenkoviću, ako je nepotizam Škorina sestra u IV jedinici, što je onda postavljanje Šeksovog malog tek izišlog iz pelena na čelo EU liste? Koji je osim toga i tvoj "mali".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije