Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Grmoja:

'Plenković je ishitreno donio odluku. Očito se netko boji'

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
27.04.2017.
u 17:45

- Ne znam tko se boji toga i koji krugovi su utjecali na ovakvu odluku - dodao je

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja komentirao je danas razrješenje trojice ministara iz Mosta na današnjoj sjednici Vlade.

- Činjenica je da su po prvi put počele određene istrage u Agrokoru. Zanimljivo je da je donesena odluka o razrješenju ministara Mosta i da ta odluka stupa na snagu odmah. Očito se netko boji što ministar unutarnjih poslova i ministar pravosuđa rade, tj. namjeravaju napraviti - rekao je Grmoja za Novu TV.

- Ne znam tko se boji toga i koji krugovi su utjecali na ovakvu odluku - dodao je.

Na pitanje je li premijer pod nečijim utjecajem da zaustavi ministra Vlahu Orepića, Grmoja je kazao da će to trebati pitati premijera Andreja Plenkovića, za kojeg je rekao da je odluku donio ishitreno.

Komentara 20

RI
rimac444
20:08 27.04.2017.

Mostovci glume pravednike a istovremeno guraju užu i širu obitelj u državna poduzeća. Do jućer nisu znali zašto služi kravata.

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
18:40 27.04.2017.

Aleluja,,, Sad u tjeku lokalnih izbora, zatrese se most i padoše 3 paše., slijedi smjena hrpe pomoćnika, tajnika, ravnatelja, direktora,član.nadz.odbora, vijeća..... bit će puno nezadovoljnika koji će tražit psihijatrijski savjet

OV
Ovozemaljski
18:02 27.04.2017.

Juzina😜

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije