Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u Davosu
Povratak na članak

Plenković: Inflacija nam je lani bila 10,8%, niža nego u državama koje ne žele euro

Tijekom susreta s Borjanom Krišto, novom predsjedateljicom Vijeća ministara BiH, premijer Plenković ju je pozvao u službeni posjet Hrvatskoj, što bi trebalo biti vrlo skoro

Komentari 6

IC
ICCO
19:40 19.01.2023.

Laže ko vučić, mrtav-ladan. Inflacija nam je 30% a ne 10.8%, Švedska ima osnovne prehrambene namirnice niže uz 3x veće plaće. Srami se!

VL
DU
Deleted user
19:49 19.01.2023.

Naravno laž inflacija je čak i 50% u nekim stvarima bdv na žalost nova stranica večernjeg nije nešto

VL
UD
Udbaš
09:44 21.01.2023.

Ovo za inflacijunije laž ( previše je prozirna), ovoje čisto cerekanje u lice ljudima, zlobno naslađivanje zbog nemoći recipijenta... A što se tiče dionika istočnih četa iliti čedeka ace, vjerojatno je plenki ponudio popravak i povrat tehnike koju smo im u ratu uništili, izručenje osumnjičenih pilota, kao i penziju invalidima agresora u zamjenu za acino priznanje da je Glina hrvatska

VL
VI
vidum
07:45 20.01.2023.

Kaže Plenki da nam je inflacija bila 10,8%, što je niže nego u zemljama koje ne žele euro!? Koju valutu je Hrvatska imala prošle godine? Ili je inflacija bila niža samim tim što je Hrvatska "željela euro"? Nisam siguran da je anemija razlog njegove nesposobnosti za vojnu službu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.