Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruki pogledi na dogovor
Povratak na članak

Plenković i Davor Stier u stalnoj su komunikaciji

Stier se trenutačno pojavljuje u ulozi najvećeg Plenkovićeva izazivača, ali i kao spas da Plenković primiri komešanja u stranci i kupi mir

Komentari 10

BO
Bogodol
14:41 05.06.2019.

Čudi me čuđenje Plenkovića na lošim rezultatima na izborima za EU Parlament, prije izbora na njegovu izjavu u stilu glas za desnicu da je izgubljen napisao sam slijedeći tekst u kome sam prognozirao da će se ovo dogoditi, citiram svoj tekst od prije dva tjedna "Slične izjave je davao i Sanader prigodom jednih izbora dok je on bio "Bog na zemlji" (neka mi Bog oprosti na izrazu), HDZ će vjerojatno ostvariti manji rezultat nego što očekuje, desne glasače je poljuljao Plenković nametnutim kandidatom Reslerom, a odbacio je Kovača i Štira, odbacuje i Brkića, također Kušćevićevo iživljavanje u svezi podpisa za referendum će ostaviti traga, lako je "pišati" po prohrvatskim idejama i udrugama, a neka sada lijevo-komunističkim sindikatima križa podpise. Narod ne voli bahatost i doza bahatosti pokazana u zadnje vrieme će se razbiti HDZ-u od glavu iako im ne želim poraz". Ovo izčuđavanje prelazi sve granice, s obzirom na sve što je Plenković naturio HDZ-u Marakeški sporazum, Istambulska konvencija, iživljavanje Pupavca nad Hrvatskom stvarnošću i Plenkovićeva podrška Pupavcu te ostali potezi su doveli da se Hrvatski čovjek zapitao kuda to vodi i rezultatima izbora poslana je poruka, a poruka je važna onome tko ju zna razumjeti, čini mi se da onaj njihov analitičar sa crnim labudom to ne razumije. HDZ je čak dobro i prošao s obzirom na poteze koje je vukao u zadnjih dvije godine. Krajnje je ružno obtuživati crkvu za loše rezultate, ne može nitko narodu narediti za koga da glasa.

VL
PR
Princeza
14:14 05.06.2019.

Stier je isto blizu da si karijeru zapecati kao i Plenki. Pa neka on sa njim suradjiva..

VL
SU
sunce12345
16:39 05.06.2019.

To se zove: Spasi kaj se spasiti da,kao kod požara u kući....

VL
ZC
zorro.cz
18:24 05.06.2019.

uf, moram na pregled očiju. na prvu sam pročital da su u spolnoj komunikaciji..., starim, jbg

VL
DU
Deleted user
15:50 05.06.2019.

uzrok hdz-ova poraza treba potražiti u davoru ivankoviću.on je slistio sve sendviče i sokove pa se nije moglo animirati glasače pomoću istih..........stoga molim da za iduće izbore hdz pripremi kuhani obrok, davor ivanković ipak nije toliko ,,uspješan,, da može pojest kazan graha.

VL
Avatar Narod
Narod
22:55 06.06.2019.

HDZ ima bolje rezultate nego prije 5 godina!! Nije izgubio izbore kako to tvrde gubitnici koji nisu presli ni izborni prag. Istina i brojevi su jedno demagogija najcesce laz gubitnika i obmana naroda.

VL
KO
korektor1619
21:10 05.06.2019.

Maloumna bagra ne shvaća veličinu i ulogu Plenkovića. Oni misle da Plenković uživ u društvu pupovca, vrdoljaka i sličnih. To je na žalost uvjet da može vodit Hrvatsku naprijed za koju su mnogi dali živote, a za to krivnju snose glasači i mediji koji obmanjuju narod.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.