Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET U ZAGREBU
Povratak na članak

Plenković i Čović: Za HDZ važno da izborni sustav u BiH bude pravičan

Dvojica čelnika razgovarala su o brojnim infrastrukturnim projektima koji trebaju snažiti odnose između dviju država - mostu na Svilaju, Gradišci, granici kod Kostajnice i Pelješkom mostu.

Komentari 10

Avatar MatanFrancetić
MatanFrancetić
21:58 22.10.2017.

Hrvatska Republika Herceg-Bosna

VL
GV
golub Vaso
17:59 22.10.2017.

Dragan Čović će se lako dogovori ti s Dodikom, ipak mu je ćirilica prvo pismo.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:44 22.10.2017.

A sto je dobro za Hrvate? Tko se o tome brine?

VL
CI
cinbenik
05:19 23.10.2017.

A odakle onda Covic u presednistvu i svi ostali HDZe poslusnici,ako ga nisu birali Hrvati. ..Decenijama HDZe prestavlja Hrvate ,a posebno Hrvate u BiH.Dovoljno je samo pogledati brojno stanje Hrvata prije HDZe zla, i poslije visedeceniske vladavine stranke opasnih namjera.HDZe je prvo rastjerao Hrvate,birace,a sada to misli nadoknadoti nekim zakonima.MKMPiske su radili razne experimente sa Hrvatima,a posebno sa Hrvatima Bosne,a posebno Posavine.....Od svih experimenata su sami odustali,i njihovi potpisi su u svim mirovnim sporazumima.....PoHercegovacenje svih Hrvata,nije uspjelo,a nanijelo je veliku stetu Hrvatima Bosne,a posebno Posavine.Umjesto da HDZe odgovara za unistenje Hrvata Bosne,a posebno Posavine,crkva i dalje Hrvatima namece HDZe....Dokle misle tako,vjerovatno dok HDZe neotjera sve Hrvate sa ognjista iz Bosne,tek onda ce uvidjeti da samo Hercegovacki glasovi nisu dovoljni za konstituivnost....Puno vise Hrvata je zivjelo u BiH kada ih je prestavljao Komsic,nego kada ih prestavlja Covic,presednik HDZe zla,presednik samoproglasenog Hercegovackog Narodnog Sabora.....Pa HDZe ima sve pecate Hrvata,a proziva druge krivce za unistenje Hrvata Bosne,a sada su naredu i Hrvati Hercegovine.U Livnu se upisalo 17 prvasica,svaka cast HDZe kegalnim prestavnicima Hrvata,a eto bit ce novi konzulat,da nadoknadi rastjerane Hrvate i iz Livna.

VL
CI
cinbenik
05:32 23.10.2017.

Strateski interes emigracije HDZe zla,je bilo,odmah porusiti sve mostove na rijeci Savi,kako bi se rastjerali Hrvati Posavine i ostvario tisucljetni san,poHercegovacenja svih Hrvata.....Zaista to se i dogodilo,naivni Posavci su svi do jednog glasovali za HDZe,istalirana je vlada 90ih u Hrvatskoj,svi clanovi su bili iz Hercegovine.....Na samim pocecima DR odmah su svi mostovi na rijeci Savi letjeli u zrak.....Za to je bilo MTSa,a za obranu Vukovara nije bilo..,...I danas HDZe upravlja posavinom i pored tih ocitih dokaza......Sa HDZeom do unistenja svega Hrvatskog,HDZe je spreman.

VL
DU
Deleted user
17:38 22.10.2017.

jedini i pravicni uvjet opstojnosti hrvata u bih je da hrvati imaju svoj prostor svoj entitet a ispraznica o konstitutivnosti i ravnopravnosti hrvata je slicna o bratstvu i jedinstvu u jugi kako ce hrvati ostvariti ravnopravnost u npr.u sarajevu akoo ih ima toliko malo da su gotovo nestali .... prostor i ozemlje onda si svoj na svome a ovako ce hrvati nestati i nestali su..... plenkovic i covic mogu pricati do iznomoglosti od toga nema nista

VL
Avatar mama mia
mama mia
08:17 23.10.2017.

HDZ-ovac o pravičnosti kako je ono bilo s vrećama glasova koje vam poslo bivši general Glavaš dosta nam HDZ pravičnosti domoljublja i vjerodostojnosti

VL
DU
Deleted user
19:19 22.10.2017.

da ste postavili pitanje tko je ivica todoric isto bi odgovorio da ne zna tko je otvoriti konzulate u livnu i vitezu Super moze onda otvoriti konzulate u imotskom sinju dugobabama itd koji predsjednik vlade obicni potrcko briselski .....

VL
DU
Deleted user
17:30 22.10.2017.

jedini i pravicni

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.