Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo predsjedništvo BiH
Povratak na članak

Plenković: Hrvatska ustraje na stvarnoj ravnopravnosti u BiH

"To nije dobro za povjerenje među narodima"

Komentari 9

BK
branko-kockica
21:42 20.11.2018.

Za smrdljivu anemičnu udbašku crkotinu stvar je vrlo jasna. Što više migranata natrpa u Hrvatsku, to mu se smiješi bolja pozicija u Europskoj komisiji.

VL
BU
Budak
21:52 20.11.2018.

Ako je Plenković ustao u obranu Hrvata u BiH onda je sve izgubljeno. Ništa UDBA više ne mrzi nego Hrvate iz BIH i naše iseljeništvo.

VL
DI
Direkt
22:05 20.11.2018.

Komšić je porazio favorita službenog Zagreba Dragana Čovića, šefa HDZ-a BiH za kojega su glasali Hrvati (ne svi!), no i Srbi (ali ne u dovoljnom broju). Činjenica da su za jednoga od hrvatskih kandidata glasali i Srbi u Zagrebu očitoo nikoga ne smeta. Samo usput, mada je itekako važno, hrvatskog člana Predsjedništva BiH biraju građani Federacije BiH (jednoga od dvaju entiteta), a ne isključivo oni koji se mogu pohvaliti hrvatskom nacionalnošću; i taj hrvatski član Predsjedništva, jednom kada je izabran, u najvišem tijelu BiH ne predstavlja samo Hrvate nego cijelu državu, dakle Bosnu i Hercegovinu. Zna li to hrvatski premijer? Morao bi znati.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
23:46 20.11.2018.

Što to laprda Mesija Andrej i ganja prdež kapom? Naši transatlanski gazde su odlučili da Europi treba postojati i Islamska Džaamhirija, pod false flagom gradjanske države, kako bi zadovoljili našeg Kalifa Redžu. Ovo znači da će hrvatsko pitanje u BiHH biti rješeno kada nestane sa njenih prostora i posljednji Hrvat, bilo odlaskom na drugi ili bijeli svijet odnosno prelakom u Muhamedov tor. To je više nego jasno našoj Vrhovnici , bojovnici bez mahne i straha, koja je povodom izbora za BiH Predsjedništvo, ne začepila, već zašila gubicu da ne izlane nešto što ne ide pod kapu naših transatlanskih gazda (jer računa sa njima u svojoj daljoj budućnosti). Sve je tako kako biti mora i treba biti, a prema odluci Oca Domovine, Vrhovnika i Mesije Franje, koji je BiH sunarod nike priženio Hrvatskom cvijeću, a sve dok ih smrt ili bijeli svijet ne rastavi. Dakle naša Vrhovnica jednim udarcem ubija dvije muve, jer ispunjava viziju transatlanskih gazda i svojeg prethodnika, Vrhovnika Franje. Dakle BiH vjerodomoljubni mamlazi šiljite olovke, da na slijedećim izborima za Predsjednika Hrvatske možete zaokružiti svoju Vrhovnicu i pritom pjevajte u njenu čast Odu radosti i zahvalnosti, koju sam za vas vjerodomoljube ispjevao: Sliku tvoju ljubim, šapćem tvoje ime, vjetar nosi rječi, Vrhovnice, ne zaboravi me!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
00:08 21.11.2018.

Odnos naših vjerodomoljuuba prema BiH braći je sličan odnosu prema kršćanima koje masakrirali islamski džihadisti, jer imaju prečeg posla u vidu ganjanja avetinja iz tamničkih vremena, (udbaša, orjunaša, jugoša i sličnih) u svojim sigurnim kućama zatvorenog tipa, dok su vjerodomoljubnii glodari zaokupljeni glodanjem hrvatske državne rage. Dakle BiH Hrvati okanite se svake nade da možete opstati na svojoj rodnoj grudi (osim ako ne predjete u Proroka Muhameda tor, a utjeha vam može biti da će iza vas ostati steći na latinici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.