Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit epp-a
Povratak na članak

Plenković: Hrvatska može sama nadzirati granice, a problem se mora riješiti na izvorištu

Glasovanja HDZ-ovih europarlamentaraca protiv izvješća o Mađarskoj Plenković je u Saboru opravdao time što taj postupak nije pokrenula Europska komisija već zastupnici jedne političke skupine

Komentari 5

VI
virtual1
20:04 19.09.2018.

Aj svaka čast pa nisu Mađarima zabili nož. jedino željezna politika prema tzv Migrantima ( čitaj okupatorima ) može Plenkija spasit. Nadam se da Frontex-u neće dati ulaz. Budu li oni određivali tko smije proći imati ćemo milijun balija za pola godine.

VL
KR
kritika5
20:20 19.09.2018.

vojsku poslati na granicu a policiju da se pozabavi privrednim kriminalom

VL
PH
Petarstijena-HR
19:52 19.09.2018.

Plenkoviću ne možeš ti nadzirati ništa! Sve radiš na štetu građana-policiju ste povukli iz gradova na čuvanje BiH granice, a zato imate bujanje kriminala, propucavanja i palež vozila po Splitu, Zadru, Zagrebu, jer nema policije da održava red i mir, a kriminalci znaju da je sudstvo korumpirano, nestručno i neefikasno i da mogu raditi što ih volja...daj ostavku ti i ministar pravosuđa i policije-jer niste sposobni za ništa.Pravosuđe je problem broj 1. u Hrvatskoj, a ne iseljavanje, iseljavanje je posljedica kriminala u sudstvu i pravosuđu.Reforme, prave i ozbiljne sa čišćenjem sudstva moraju početi u Ministarstvu pravosuđu-zbog pravosuđa ćeš izgubiti sljedeće izbore moj Plenki!!!!!!!!

VL
RI
rightside
20:09 19.09.2018.

drug anemija prica o svemu sta njemu odgovara, a ostalo, kao npr kriminal veleposlanika ili promocija cetnicke rakije na tvrdavi knin-o tome ne prica,https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/nevjerica-u-kninu-na-tvrdavi-promocija-cetnicke-rakije-drazevina-pocasni-gost-rade-serbedzija-1223346/

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
19:29 19.09.2018.

Plenković: Hrvatska može sama preko Schengenske granice u Piranskome zaljevu, a problem se mora riješiti na izvorištu naše izvorne kulture u Jasenovcu i Bosni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.