Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samit čelnika EU
Povratak na članak

Plenković: Europodručje je naš prirodni put. Današnji dan samita vrlo je važan za Hrvatsku

Čelnici država članica EU-a u petak će podržati preporuku o ulasku Hrvatske u europodručje, što je predzadnji korak u procesu odlučivanja.

Komentari 4

PR
prajdali100
12:31 24.06.2022.

Josipović i Milanović su nas uporno gurali u " Region"a Plenković je činio i čini sve da nas pozicionira kao EU i Mediteransku zemlju.I uspio je !!! Danas se točno zna koje su to države " zapadnog Balkana". Mnogima to u HR nije po volji....

VL
TO
tolitol
12:07 24.06.2022.

Dobra vijest. Neće više biti deviznih klauzula, gospodarstvenici i ulagači više neće snositi rizik od tečajnih fluktuacija, a mjenjačnice i banke više neće zarađivati na nerealnom tečaju.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:57 24.06.2022.

Sa Plenkijem ćemo do kraja drugog mandata doći do kreditnog rejtinga A

VL
GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
11:54 24.06.2022.

Lijepo nam je svima rekao prije 6 godina. Prvo uništiti HDZ pa zatim i Hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.