Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državni vrh u Sisku

Plenković: Došli smo podržati naše sugrađane. Kakva je godina bila tako je i završila

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/10
28.12.2020.
u 10:13

Nastojat ćemo popisati štete i pomoći svima da se te štete saniraju, dodao je premijer

Predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković stigli su u Sisak. O situaciji su ih izvijestili župan sisačko-moslavački Ivo Žinić i gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček. Nakon što je premijer poručio da će se pomoći svim sugrađanima kojima je imovina stradala u potresu, državni vrh uputio se u obilazak ulica Siska.

"Nemamo stradalih. Nemamo srušenih zgrada", kazao je župan. "Štete su na zgradama kao što je županijska. Bitno je da građani znaju da smo im na raspolaganju. Nitko nije ozlijeđen", kazala je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček. 

"Drago mije da smo ovdje. Došli smo podržati naše sugrađane. Kakva je godina bila tako je nekako i završila. Sve službe će biti na raspolaganju građanima, ovdje je i Civilna zaštita, hrvatska vojska i oni će pomoći. Drago nam je da nema većih šteta, župan nam je javio sve, gradonačelnica Siska i gradonačelnik Petrinje. Razgovarao sam i s gradonačelnikom Milanom Bandićem. Sada već imamo iskustva", kazao je premijer. "Nastojat ćemo popisati štete i pomoći svima da se te štete saniraju", dodao je premijer.

"To što je premijer rekao to je to", kazao je Milanović.

Video: Sanacija štete od potresa u Sisku

 

 

Komentara 34

HT
Hrvsrpska_trgovacka_koalicija
10:29 28.12.2020.

Ovako je Plenkovic obilazio prvu crtu '91

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
11:17 28.12.2020.

Opa, je li to kršenje mjera o okupljanju do najviše 25 ljudi? Bit će da mjere ne vrijede za nedodirljivog vođu kad je na zadatku samopromocije i skupljanje političkih bodova.

DA
Darko22
10:53 28.12.2020.

došli strvinari na medijsku gozbu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije