Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POMAŽE EKONOMSKOM RAZVOJU'
Povratak na članak

Plenković: Doprinos iseljene Hrvatske izrazito je važan domovini

Plenković je doprinos Hrvata izvan Hrvatske ocijenio „izrazito važnim”, naglasivši da on pomaže i ekonomskom razvoju zemlje

Komentari 2

DU
Deleted user
14:16 07.07.2022.

Doprinos iseljene Hrvatske izrazito je važan domovini, a domovina je doprinjela da postoji iseljena Hrvatska.

VL
Avatar Mudlin
Mudlin
13:35 07.07.2022.

Svi ti Hrvati koji su se iselili iz Hrvatske otišli su zbog države srboslavije, zbog hudih jama i golih otoka, zbog toga što je mnoge njihove rođake, susjede, prijatelje... "pojela noć", a danas drug plenkošević liže onu stvar pupavcu, likuu iz plemena koje je protjeralo te Hrvate u svijet! I danas opet ti "pupavci" imaju tri (da, baš "tri") puta veća prava nego ljudi. Bravo lekarkin sine, mnogo si "kvalifikovan" za davanje izjava o iseljenim Hrvatima, braaa-vooo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.