Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To je vrijednosno pitanje

Plenković: Borba protiv nasilja nad ženama i u obitelji prioritet je Vlade

Zagreb: Premijeri Plenković i Golob obratili se javnosti nakon potpisivanja sporazuma
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
22.09.2023.
u 11:48

Obilježavamo Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama u spomen na tri ubijene i jednu teško ranjenu ženu na Općinskom sudu 1999. godine. Borba protiv nasilja nad ženama i u obitelji prioritet je Vlade RH, rekao je Andrej Plenković

Povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, predsjednik Vlade Andrej Plenković istaknuo je u petak da je borba protiv protiv nasilja nad ženama i u obitelji prioritet Vlade RH.

"Obilježavamo Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama u spomen na tri ubijene i jednu teško ranjenu ženu na Općinskom sudu 1999. godine. Borba protiv nasilja nad ženama i u obitelji prioritet je Vlade RH.

To je vrijednosno pitanje, obveza svih institucija i cijelog društva", objavio je premijer na twitteru. Vlada je nedavno predstavila paket izmjena zakona koji se odnosi na suzbijanje nasilja nad ženama i djecom.

POVEZANI ČLANCI:

"To je izraz političke volje naše vlade da što je više moguće djelujemo preventivno prema nasilnicima, a jednom kada se nasilje dogodi da ga najstrože kažnjavamo", kazao je ranije Plenković.

>> VIDEO Tužna vijest iz Sabora: Jandroković objavio iznenadnu smrt zastupnika HDZ-a Hrvoja Šimića

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije