Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERE
Povratak na članak

Plenković bez komentara na tvrdnje da je HDZ okrenuo leđa ministrici Žalac

Hrvatski premijer Andrej Plenković nije htio u petak u Bruxellesu ponovno komentirati slučaj ministrice EU fondova Gabrijele Žalac i navode dijela hrvatskih medija da bi uskoro mogla biti "bivša" jer joj se posljednjih dana lijepe afere jedna za drugom

Komentari 4

TZ
tihomir.zeljkovic
13:03 22.03.2019.

Glavni tajnik i predsjednik stranke provode politiku stranačkih tijela, tako da će se na njima vidjeti je li izgubila povjerenje hadezeovaca.

VL
SP
spaner
17:15 22.03.2019.

Ubola je žalac sama sebi kada nije počistila "rezultate" svojega"rada".kasno je mercedes nestao iz aavlije

VL
AM
AMD------------------------
11:20 22.03.2019.

okrenuli su oni ledja hrvatskom narodu -i najkatostrofalnije je to,da njihovi biraci neshvacaju koliko stete svemu hrvatskom,vise od svih antihrvata .

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:26 22.03.2019.

Podrška HDZu,skupini Borg,Sauchi,Vrdoljaku.,pupovcu ,Veljači......dečki nemojte nasjedati na provokacije i lažne optužbe protiv minisitrice koje je zadnja po povlačenju novaca iz EU !!! .........podrška Hr narodu koji vam godinama daje glasove...............pusa iz osunčane Irske

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.