Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fantomski plin
Povratak na članak

Plavšić: I dalje sam uvjeren da je plin došao iz šljunčare

U povjerenstvu tj. kriznom stožeru su toksikolozi, stručnjaci za sudsku medicinu, geolozi i drugi.

Komentari 4

UK
Ugo Kajvez
21:17 27.09.2010.

Razgovarao sam neki dan sa jednom kemičarkom, ... veli da je isto tako prije neko vrijeme kad je sava narasla isto bilo stradalih na području jankomira od trovanje plinovima. To može samo navesti da se špekulira da je nešto zakopanoo na tom području te kada sava naraste nastane neka reakcija sa vodom od koje se razvija nekakvi toksični plinovi ... možda je to samo špekulacija ali kada mjerodavni i odgovorni šute ili muljaju kao u mnogim slučajevima onda je ta špekulacija za mene istina ........... !!!

VL
VI
Vito
08:23 28.09.2010.

nalazi uzoraka plina. Jedan plin koji nema mirisa i okusa je i freon - plin za gašenje požara. Ne ostavlja tragove kao ugljikov monoksid pa ga je teže pronaći. Uostalom, zbog koga ili čega policija ne želi građanima objaviti oi o kojem se plinu radi? Da je metan ljdi bi odmah znali, jer smrdi po truleži kao u močvari i lako je zapaljiv. A možda su ovdje zakopavali bojne plinove pa ne žele stvarati paniku među građanima?

VL
VI
Vito
08:25 28.09.2010.

Dragan Primorac dobio nagradu sveučilišta u New Havenu Nagrada se dodjeljuje zbog Primorčeva iznimnog doprinosa u razvoju forenzičkih znanosti. Hoće li pozvati njega da im istraži slučaj?

VL
CO
covjek
10:14 28.09.2010.

Vito hajde ne laprda,ovdje si nadrobio toliko krivih podataka da je to nevjerojatno! Kao prvo,vjerojatno si mislio na halon kao protupožarno sredstvo,jer freon je rashladni medij.Drugo,metan u svom prirodnom obliku nema ni boje ni mirisa,već mu se kao jednom od glavnih sastojaka prirodnog plina dodaje miris (tzv. odorant). I daj molim te ne širi paniku sa svojim \"morskim\" teorijama.Hvala!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.