Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TWISTER T-MOBILE

Platiš jedno, a dobiješ DUPLO!

sms-txt.jpg
import
21.04.2008.
u 18:03

Zamislite slijedeću situaciju: odlazite u svoj omiljeni kafić, naručujete capuccino, a konobar vam sa smješkom donosi račun, i ….dupli capuccino! Zvuči zgodno, zar ne? Ali morate priznati kako ovakva zgoda nije baš uobičajena, jer ovakvu lijepu gestu zapravo možete očekivati samo od nekoga kome je stvarno stalo do vas.

Upravo takva, zanimljiva novost, dolazi na nam iz T-Mobilea koji je svoje nove, ali i vjerne korisnike odlučio počastiti dodatnim iznosom na njihovom računu.

O čemu se zapravo radi? Svaki novi korisnik koji se do 30. lipnja odluči na bilo koji Flex, Flex Obitelj ili Flex Team tarifni paket dobiva 6 mjeseci duplo više SMS i MMS poruka, prijenosa podataka i razgovora prema svim mrežama.

Primjerice, za Flex 150 tarifu 6 mjeseci plaćate 150 kuna mjesečno, a u stvari dobijete 300 kn. Flex Obitelj i Flex Team korisnici 6 mjeseci također dobivaju dodatni iznos, ovisno o odabranom tarifnom paketu, koji mogu iskoristiti na sve navedene usluge. Slična pogodnost pripremljena je i za postojeće korisnike jer produžetkom ugovora na Flex, Flex Obitelj i Flex Team tarifama, korisnici ovu pogodnost mogu koristiti čak 9 mjeseci.

Zašto ne iskoristiti ovu ponudu kad je u T-Mobileu do 30. lipnja u modi „duplo“!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije