Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava u Dubravi

'Platili su da nas ubije, prijete nam četiri-pet obitelji'

Mirsad Osmanović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
04.09.2019.
u 22:48

Napadač je u utorak oko 1 sat Renaultom Meganeom došao do Mirsadove kuće u Otočačkoj ulici u zagrebačkoj Dubravi i ispalio četiri hitca

Policija i dalje traga za napadačem koji je u utorak rano ujutro u Dubravi pucao na kuću Mirsada Osmanovića (53) zvanog Metak.

– Napravio sam mu uslugu, riješio probleme, a on je došao i pucao mi na kuću. Gle što mi je napravio, mogao mi je ženu i djecu ubiti, moju unučad – rekao je Osmanović za 24 sata.

Napadač je u utorak oko 1 sat Renaultom Meganeom došao do Mirsadove kuće u Otočačkoj ulici u zagrebačkoj Dubravi i ispalio četiri hitca. U tom trenutku u kući je bilo 17 ljudi, među njima i djeca.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Mirsad tvrdi da zna tko je pucao na njega, kao i tko stoji iza napada.

– Prijete nam četiri-pet obitelji. Idu na nas da nas ubiju. Na mene je pucao N. O. iz Dubrave. Platili su mu da nas ubije. Njegov auto još tamo stoji gdje ga je ostavio. Zašto ga policija nije maknula? Meni su jutros dva kombija puna policajaca došla pred kuću. Zašto nisu pred njegovom kućom? – pita se on. Kaže da je na njega pucao isti muškarac koji je  u svibnju ove godine u Novačkoj ulici, bježeći policiji u crnom BMW-u, udario u pet parkiranih vozila i pobjegao.

– U zavadi smo s ovima koji su mi ubili bratića. Najviše im smetamo ja i moj sin – pojašnjava Osmanović i kaže kako je njegov bratić Hašim Osmanović ubijen u Dubravi 2012. godine, a to ubojstvo nikad nije riješeno. Osmanovići su pak uvjereni da iza svega stoji klan Hamidović.

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:41 04.09.2019.

Uvijek Mirsadi, Elvisi, Tarzani i Serifi. Hvala Franjo

IL
ilijan1a
06:58 05.09.2019.

Opet Romi

ZO
Zooltan
07:00 05.09.2019.

ciganska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije